* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

TUTORIAL


Tutorial How to wear Shawl Hameera

Click HERE



Tutorial How to Wear Shawl Mumtaz


















TUTORIAL 
SHAWL RINI (LARGE SIZE SHAWL)



Saya suka loose style ni sebab senang dan mudah di pakai.. kejap je dah siap..
Cara begini juga dapat adjust utk cover pipi/wajah yg chubby sebab kita boleh adjust kedudukan shawl.. Tambahan jahitan yg agak tebal di bahagian tepi shawl mmg mudah nk bentuk shawl rini ni ye syg2 ku...



Bahan yang diperlukan :

Shawl 
Inner neck covered
Jarum panjang/jarum peniti - 4 batang
Kerongsang - 2 unit
 


1) Letakkan shawl  sebelah panjang dan sebelah pendek (mcm biasa :)
*nampak muka bulat dan besar kan :) jgn risau...


 2) Sematkan pin panjang/jarum peniti di bahagian tepi pipi kanan. Matikan bersama inner neck ye (kalau nk wajah nmpk lebih panjang, sematkan jarum di bahagian bwh sikit :)

 3) Sematkan pin panjang/jarum peniti di bahagian tepi pipi kiri pula. Matikan bersama inner neck juga

 4) Tarik bahagian selendang sebelah pendek dan selit di bahu
*dah nampak sikit kecik x muka saya? hehe...

 5) Tarik pula bahagian sebelah panjang selendang naik ke atas

 6) Bawa hujung selendang sebelah panjang td ke bahu

 7) so, jadi macam ni ye :)

 8) Sematkan pin panjang/jarum peniti di bahagian kepala.  Matikan bersama layer dan inner neck utk mengelakkan selendang terjatuh


 9) Sematkan pin panjang/jarum peniti di bahagian kepala sebelah lagi.  Matikan bersama layer dan inner neck utk mengelakkan selendang terjatuh

 10) Pakai kerongsang di bahagian atas bahu kanan


 11) Pakai kerongsang di bahagian atas bahu kiri

 Tadaaaa...dah siap..cara sempoi je... dan selamat :)

SELAMAT MENCUBA!!!






0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio