* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

T&C



- FOR SERIOUS BUYER ONLY!!!
- STRICTLY NO BACKOUT BUYER

BACKOUT BUYERS WILL BE BLACKLISTED
(Backout buyer adalah org yg order then senyap tanpa khabar berita walaupun kami dah follow up)

- NO CANCELLATION AFTER CONFIRMATION

CANCELLATION OF ORDER

Order cancellation can only be made within 12 hrs after submitting ur form!!
*If u still want to cancel order after 12 hrs, u will be BLACKLISTED
*If u make a cancellation for reason that are not reasonable, u will be BLACKLISTED

We do not ask for much, only if u are serious to purchase and make payment within the period provided, u can submit the form :)
If u have any problem, pls contact us ASAP. InsyaAllah, we can tolerate u :)
If u r silent, we assume that u are the backout buyer n will be BLACKLISTED



p/s 
 
Saya tidak akan bertanggungjawab diatas kerosakan atau kehilangan parcel selepas urusan pengeposan sudah dibuat.

Item tidak boleh ditukar atau dipulangkan!!! Garangkan saya =)


Saya akan pos brg sehari selepas anda buat pembayaran. Ade jgk customer lambat buat payment, tapi bila urusan pos asyik push jer nk cepat...

Bila sy leh bertolak ansur, hope anda pon boleh bertolak ansur ngan sy yer....terima kasih sgt2 ...

Pihak kami menerima komen2 dr anda dengan hati terbuka cuma sila nyatakan identiti anda oke!!
At least kami boleh membalas komen anda tersebut..
Tak perlu isi form n komen mcm2 ye!!
harga yg ditawarkan adalah setanding kualiti...


Warna ada sedikit perbezaan dari warna sebenar dlm 10-20% atas faktor pencahayann.

Kami juga tidak pernah memaksa anda utk membeli di sini..semua adalah di atas kepercayaan anda terhadap kami di InDiana BouTiQuE!!!!



PEMBAYARAN DAN POS

Salam darl2...

Disini sy ingin mengambil kesempatan utk mengulangi T&C Indiana BouTiQuE dimana pihak kami akan membuat pengeposan item anda sehari selepas pembayaran dibuat.
(Kami tidak akan melayan sekiranya anda request utk pos pd masa itu juga)

Sekiranya kami berkesempatan utk memproses dan mengepos item anda pd hari anda membuat pembayaran, itu dikira rezeki anda...hehehe..

Pihak kami tidak pernah melengah2kan urusan pengeposan, utk itu, anda tidak perlu risau. Pihak kami juga akan memaklumkan kpd anda sekiranya item anda tidak dpt dipos pada masa yg telah ditetapkan.

Selepas itu, kami akan update di ruangan Tracking Pos
di menu bar. Buat masa ini, penghantaran hanya menggunakan POS LAJU sahaja.

Sy harap semua ambil maklum dan tidak mengulangi bertanya mengenai perkara tersebut.

Customer yang mempunyai good record akan diutamakan...=)

 


THANKS A MILLION FOR YOUR TRUST AND CONTINUOUS SUPPORT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio