* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, December 25, 2018

DOUBLE LOOP ALANA CURVE PREMIUM #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

KakD restock lagi Alana premium ni ok..  
Alana premium batch ini sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya.. ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna ok..




INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L/XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing curve yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM43 only
2 helai, RM40 each
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




ASY 79
STATUS : SOLD OUT


ASY 80
STATUS : SOLD OUT

ASY 81
STATUS : SOLD OUT

 ASY 82
STATUS : SOLD OUT

 ASY 83
STATUS : AVAILABLE

 ASY 84
STATUS : SOLD OUT

 ASY 85
STATUS : SOLD OUT

 ASY 86
STATUS : SOLD OUT

 ASY 87
STATUS : SOLD OUT

ASY 88
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA PRINTED 9.0 #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 




TUDUNG MUDAH PAKAI, MUDAH JAGA, YG PENTING CORAK CUN☺




KakD restock lagi koleksi printed Adra ni uolsss.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 baru. Menggunakan fabrik moss crepe/lycra, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Adra, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




10 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : High quality  lycra/moss crepe/chiffon (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM55 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


LPL 60
STATUS : AVAILABLE

 LPL 61
STATUS : SOLD OUT

 LPL 62
STATUS : AVAILABLE

LPL 63
STATUS : SOLD OUT

LPL 64
STATUS : SOLD OUT

LPL 65
STATUS : SOLD OUT

LPL 66
STATUS : AVAILABLE

LPL 67
STATUS : SOLD OUT

LPL 68
STATUS : AVAILABLE

LPL 69
STATUS : SOLD OUT


Tuesday, November 20, 2018

LONG SHAWL SATIN SILK BELLE #BLL

❤ Assalammualaikum WBT❤


NEW COLLECTION!!!! 

Long shawl sekarang juga ramai yg suka pakai tau...
Satin silk Belle ni sgt2 sedap pakai dan tak jarang uols..
Finishing satin yg mmg cantik untuk uols gayakan..
Walau bagaimanapun, KakD tahu ramai yg suka double loop so kakD dah buat video tutorial untuk uols yg nak  jadikan long shawl ni kpd double loop, mudah sgt uols....



10 pilihan warna gojes2 uols....


INFO MENARIK MENGENAI LONG SHAWL BELLE :

❤ Fabrik yg selesa 
❤ Finishing satin yg membuatkan uols nmpk gojesss
❤ Mudah bentuk dan mudah jaga
❤ Warna2 yang mudah suai padan 





Type : Long shawl

Size : One size  - 1.8m x 0.75m


Material :
Satin silk chiffon

Kod : BLL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


 PROMO PRICE : 

1 helai RM25 ONLY!!!!

(Harga biasa RM39)


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




BLL 01
STATUS : SOLD OUT

 BLL 02
STATUS : SOLD OUT

 BLL 03
STATUS : AVAILABLE

 BLL 04
STATUS : SOLD OUT

 BLL 05
STATUS : AVAILABLE

 BLL 06
STATUS : SOLD OUT

 BLL 07
STATUS : SOLD OUT

 BLL 08
STATUS : SOLD OUT

 BLL 09
STATUS : SOLD OUT

BLL 10
STATUS : AVAILABLE

SQUARE SCARF BAWAL CORNY (CORNSKIN) #BC

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


BAWAL CORNSKIN!!!!!

Lama sgt kakD meninggalkan zaman berbawal tau uols... seriously jatuh cinta dgn bawal cornskin ni sebab sgt2 mudah di bentuk plus kain sgt bestttt ala2 kulit jagung tu... ☺  


10 pilihan warna. 

Istimewa bawal cornskin, 

❤  Fabrik selesa dan ringan
❤ Warna2 yang mengancam
❤ Bidang 45 tapi uols boleh adjust utk besarkan ok... 


Type : Square scarf 

Size : One size 

Material : Cornskin cotton

Kod : BC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO PRICE : 

RM19 each 
Beli 2 helai, RM17 each
Beli 3 helai ke atas, RM15 each

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 BC 01
STATUS : SOLD OUT

 BC 02
STATUS : SOLD OUT

 BC 03
STATUS : AVAILABLE

 BC 04
STATUS : SOLD OUT

 BC 05
STATUS : AVAILABLE

BC 06
STATUS : SOLD OUT

 BC 07
STATUS : SOLD OUT

 BC 08
STATUS : AVAILABLE

 BC 09
STATUS : SOLD OUT

BC 10
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio