* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, April 10, 2019

SYAWAL - INSTANT SHAWL MIA 3.0 #SMS

 Assalammualaikum ladies!!! 



Instant shawl Mia Syawal, koleksi Raya dah start keluar ok.. tudung sarung ala shawl ni bakal menambat hati anda di pagi Syawal..☺ Jangan tunggu lama2 uols.. koleksi Raya mmg selalu cepat SOLD OUT!!

Kali ini kakD buat menggunakan kain moss crepe, awning pun dari moss crepe tau..uols WAJIB cuba sebab awning ni besttttt sgttttt.. anti tembam lagi,,,

Menggunakan fabrik lembut dan less iron.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 
Tambahan aksesori yg pasti memberi kelainan kepada si pemakai


Istimewa Mia, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ warna2 yang mengancam
❤ Potongan yang menarik dan labuh, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya (free size tapi memang kakD buat labuh mcm L ok)




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-68cm
Labuh belakang +-77cm

Material : Fully High quality moss crepe lycra 


Kod : SMS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM55 each
COMBO 3 HELAI RM150

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




SMS 01
STATUS : SOLD OUT

SMS 02
STATUS : SOLD OUT

SMS 03
STATUS : AVAILABLE

SMS 04
STATUS : SOLD OUT

SMS 05
STATUS : SOLD OUT

SMS 06
STATUS : SOLD OUT

SMS 07
STATUS : SOLD OUT

SMS 08
STATUS : SOLD OUT

SMS 09
STATUS : SOLD OUT

SMS 10
STATUS : SOLD OUT


SYAWAL - DOUBLE LOOP ALANA CURVE #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤




KakD restock lagi Alana untuk Syawal ni ok..  
Alana Syawal untuk uols bergaya di bulan Syawal nnt.. bulan lain pun still boleh..hehe..  ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna ok..






INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L/XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing curve yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM43 only
2 helai, RM40 each
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


ASY 89
STATUS : SOLD OUT

ASY 90
STATUS : SOLD OUT

ASY 91
STATUS : SOLD OUT

ASY 92
STATUS : AVAILABLE

ASY 93
STATUS : SOLD OUT

ASY 94
STATUS : AVAILABLE

ASY 95
STATUS : AVAILABLE

ASY 96
STATUS : SOLD OUT

ASY 97
STATUS : AVAILABLE

ASY 98
STATUS : SOLD OUT

Thursday, March 21, 2019

INSTANT SHAWL DIANE (SOFT AWNING) #SHD

❤ Assalammualaikum WBT❤



Koleksi terbaru Instant shawl Diane. 
best wooo instant shawl Diane ☺ 
Diane adalah instant shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols..
sekali sarung je dah siap... 
Ramai dah mula survey tudung raya ni kan... grab cepat2.. nnt warna2 ni susah nak restock ye...


VIDEO TUTORIAL DISEDIAKAN..BOLEH WHATSAPP UTK DETAILS YE


11 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI DIANE :

❤ Sekali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon dan scuba untuk soft awning
❤ Warna2 yang mudah suai padan
❤ Dihiasi dengan kilauan batu
❤ Kain yang ringan dan sejuk digayakan
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Fully instant Shawl 

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
Heavy chiffon (shawl), Scuba (soft awning)

Kod : SHD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45
3 helai RM120

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


SHD 01
STATUS : SOLD OUT

SHD 02
STATUS : SOLD OUT

SHD 03
STATUS : SOLD OUT

SHD 04
STATUS : SOLD OUT

SHD 05
STATUS : SOLD OUT

SHD 06
STATUS : SOLD OUT

SHD 07
STATUS : SOLD OUT

SHD 08
STATUS : SOLD OUT

SHD 09
STATUS : SOLD OUT

SHD 10
STATUS : SOLD OUT

SHD 11
STATUS : SOLD OUT


Friday, February 08, 2019

DOUBLE LOOP RAYNA / HANA (SOFT AWNING) #DLR/LHC

❤ Assalammualaikum WBT❤


Koleksi terbaru Double Loop Rayna dan Hana... 
Rayna dan Hana adalah double loop shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols.. ramai suka soft awning kan? so uols kena try ok..
Rayna menggunakan fabrik bubble chiffon, less iron tau uols...
Hana pula menggunakan fabrik korean chiffon.. both fabrik tak jarang ok.. Antara fabrik pilihan kami..
Mudah sangat digayakan.


10 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI RAYNA DAN HANA :

❤  Dua kali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik yang tidak jarang dan sejuk
❤ Warna2 yang mudah suai padan 
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Double Loop Shawl (Soft awning attached)

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
KOD DLR - Bubble Chiffon (shawl), Scuba (soft awning)
KOD LHC - Korean Chiffon (shawl), Scuba (soft awning)



SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45
COMBO 3 HELAI RM120


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






DLR 34
STATUS : AVAILABLE

DLR 35
STATUS : SOLD OUT

DLR 36
STATUS : SOLD OUT

DLR 37
STATUS : SOLD OUT

DLR 38
STATUS : AVAILABLE


LHC 34
STATUS : SOLD OUT

LHC 35
STATUS : SOLD OUT

LHC 36
STATUS : SOLD OUT

LHC 37
STATUS : SOLD OUT

LHC 38
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio