* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, August 07, 2018

HIJAB SYRIA DONNA #HD

 Assalammualaikum ladies!!! 




Ada yang tanya, kakD tak buat syria dah ke? design syria ni kalau uols yg belum tahu, syria adalah design lama tapi masih ramai yg meminati syria walaupun kena pakai inner dan body asing ok...hehe....

So, disebabkan kakD sgt particular bab2 nak cover pipi..haha, kakD buat syria chiffon beserta inner cotton soft awning.. uols memang tak perlu risau anak tudung ternaik la, apa la kan...
Inner neck tu uols boleh pakai dengan koleksi tudung yang lain juga atau boleh pakai macam tu sahaja untuk aktiviti beriadah sebab agak labuh. (anak2 kakD pun pakai inner ni pi sekolah tau uols sbb cutting sesuai juga untuk kids)

 Menggunakan fabrik heavy chiffon untuk outer dan cotton lycra untuk inner neck cover, cotton lycra ni yg best tak perlu gosok, awning pun mudah bentuk ye uols...☺ 



Istimewa Hijab Donna, 

❤ 2 helai sarung shj (Inner dan outer)
❤ soft awning fabrik cotton lycra yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa  
❤ Warna yang menarik
Satu saiz shj tapi masih cover depan dan belakang

8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Syria (2 pieces)

Size : One size 
labuh depan -+65cm, belakang -+ 73cm

Material : Heavy chiffon (Outer), Cotton lycra (Inner neck Soft awning)

Kod : HD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO PRICE : 

1 helai RM59 each



(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 HD 01
STATUS : AVAILABLE

 HD 02
STATUS : AVAILABLE

 HD 03
STATUS : AVAILABLE

 HD 04
STATUS : AVAILABLE

 HD 05
STATUS : AVAILABLE

 HD 06
STATUS : AVAILABLE

 HD 07
STATUS : AVAILABLE

HD 08
STATUS : AVAILABLE

DOUBLE LOOP ADRA (MOSS CREPE) 4.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


RESTOCKED!!
KOLEKSI HOT!!!!!

Wowww....ada Adra lagi uolsss.. simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ 


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MCA 27
STATUS : AVAILABLE

 MCA 28
STATUS : SOLD OUT

 MCA 29
STATUS : AVAILABLE

 MCA 30
STATUS : SOLD OUT

 MCA 31
STATUS : AVAILABLE

 MCA 32
STATUS : SOLD OUT

 MCA 33
STATUS : SOLD OUT

 MCA 34
STATUS : SOLD OUT

 MCA 35
STATUS : AVAILABLE

MCA 36
STATUS : AVAILABLE


Monday, August 06, 2018

SALE!!! 4 PCS RM100

Assalammualaikum ladies,

SALE uolssss....
Ada beberapa design yang kami buat sale ye. Boleh scroll ke bawah untuk view posting ini.




SALE PRICE:
1 pc RM30
4 pcs FOR RM100
(Excluding postage)
(Can mix any design below)




T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 6th August 2018 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)





1) INSTANT SHAWL CHIFFON PRINTED

Type : Instant Shawl (Soft awning attached)

Size : Adjustable to XL
(Approx. 2m x 0.75m)

Material : Chiffon (outer), Double cotton(awning)

Kod : SDP 

NORMAL PRICE RM59


OFFER:

1 helai RM30 each 
4 pcs FOR RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 SDP 03
STATUS : AVAILABLE

 SDP 04
STATUS : SOLD OUT

SDP 07
STATUS : AVAILABLE








2) DOUBLE LOOP ALANA

Type : Instant Dua muka 

Size : Adjustable to XL
(Approx. 2m x 0.75m)

Material : Heavy chiffon

Kod : ASY

NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM30 each 
4 pcs FOR RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



ASY 75
STATUS : AVAILABLE







3) DOUBLE LOOP PRINTED MOSS CREPE

Type : Instant Dua muka 

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.8m x 0.75m)

Material : Moss crepe

Kod : MDL

NORMAL PRICE RM55


OFFER:

1 helai RM30 each 
4pcs FOR RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 MDL 43
STATUS : SOLD OUT

MDL 44
STATUS : SOLD OUT









4) MALIKHA INSTANT TUDUNG PLAIN MOSS CREPE


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-50cm
Labuh belakang +-75cm

Material : Moss crepe (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIT



NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM35 each 
4 pcs FOR RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 MIT 20
STATUS : AVAILABLE

 MIT 21
STATUS : AVAILABLE

 MIT 23
STATUS : SOLD OUT

 MIT 24
STATUS : AVAILABLE

 MIT 25
STATUS : SOLD OUT

 MIT 28
STATUS : AVAILABLE

MIT 30
STATUS : SOLD OUT










5) DOUBLE LOOP LAYLA PRINTED

Type : Instant Double Loop (Inner + shawl)

Size : One size  (Adjustable to L)

Material : Chiffon (Body), cotton (inner + Soft awning)

Kod : LYS


NORMAL PRICE RM59


OFFER:

1 helai RM35 each 
4 pcs FOR RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)




 LYS 40
STATUS : SOLD OUT

LYS 43
STATUS : SOLD OUT

Friday, July 20, 2018

DOUBLE LOOP LAYLA CURVE PRINTED #LYS

 Assalammualaikum ladies!!! 



KakD restock Layla curve ni uolss.. lama kan uols tunggu layla.. antara best selling ok layla ni...  ☺ printed tau..

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Layla, 

❤ Hanya 2 kali sarung
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam




9 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L

Material : High quality chiffon (Outer), Cotton lycra (inner soft awning)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 LYS 37
STATUS : SOLD OUT

 LYS 38
STATUS : SOLD OUT

 LYS 39
STATUS : AVAILABLE

 LYS 40
STATUS : AVAILABLE

 LYS 41
STATUS : SOLD OUT

 LYS 42
STATUS : SOLD OUT

 LYS 43
STATUS : AVAILABLE

 LYS 44
STATUS : SOLD OUT

LYS 45
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio