* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, August 12, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA PREMIUM SATIN (PRINTED) 4.0 #LYS

❤ Assalammualaikum luvlies❤



CORAK BARU!!!! 
Jom cepat grab uols..koleksi HOT ni memamg cepat habis...
Nak Raya pula ni kan ☺☺



Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck dan soft awning. So memang uols tak perlu susah hati nak matching inner lagi. Sangat mudah digayakan ok..


INFO MENGENAI DOUBLE LOOP LAYLA SATIN:

❤ 2 kali sarung sahaja
❤ Saiz boleh laras sehingga XL
❤ Dilengkapi inner neck dan soft awning
❤ Satin silk yang tidak jarang
❤ Corak yang terkini




Type : Double Loop Shawl (2 muka) - with inner neck

Size : One size  - Adjustable to L/XL

Material :
Cotton (Inner), Satin silk(Shawl)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

Pembelian

1 helai RM55



(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




CARA ORDER DENGAN CEPAT :

1) Baca details semua di atas
2) Berminat nak order? 
terus WhatsApp (NAMA, ALAMAT, KOD ORDER) ke +60193168871




 LYS 29
STATUS : AVAILABLE


 LYS 30
STATUS : SOLD OUT


 LYS 31
STATUS : AVAILABLE


 LYS 32
STATUS : SOLD OUT


 LYS 33
STATUS : SOLD OUT


 LYS 34
STATUS : SOLD OUT


 LYS 35
STATUS : SOLD OUT


 LYS 36
STATUS : SOLD OUT

Thursday, August 10, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA AIDILADHA #LAY

 Assalammualaikum ladies!!! 



Aidiladha bakal menjelma.. uols yang nak cari tudung raya boleh grab koleksi Layla ni ok.. ada tambahan aksesori charm tau.. simple tapi cantik dengan padanan warna☺

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Aksesori charm memberikan efek yang cantik




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM40 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LAY 17
STATUS : SOLD OUT

 LAY 18
STATUS : SOLD OUT

 LAY 19
STATUS : SOLD OUT

 LAY 20
STATUS : SOLD OUT


 LAY 21
STATUS : SOLD OUT

 LAY 22
STATUS : SOLD OUT

 LAY 23
STATUS : SOLD OUT

 LAY 24
STATUS : SOLD OUT

 LAY 25
STATUS : SOLD OUT

LAY 26
STATUS : SOLD OUT


Monday, July 31, 2017

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤



Alana premium ni sama dengan Alana Syawal tau uols.. tukaq nama ja sebab dah tak Syawal kan ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna 



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only!!!


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 ASY 11
STATUS : SOLD OUT

 ASY 12
STATUS : SOLD OUT

 ASY 13
STATUS : SOLD OUT

 ASY 14
STATUS : SOLD OUT

 ASY 15
STATUS : SOLD OUT

 ASY 16
STATUS : SOLD OUT

 ASY 17
STATUS : AVAILABLE

 ASY 18
STATUS : SOLD OUT

 ASY 19
STATUS : SOLD OUT

ASY 20
STATUS : SOLD OUT


Wednesday, July 26, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA PREMIUM SATIN (PRINTED) 3.0 #LYS

❤ Assalammualaikum luvlies❤



Alhamdullilah.. kami dapat restock lagi koleksi premium Layla satin ni ok.. dengan 10 corak baru dan sememangnya gojes dengan warna2 yang menarik...



Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck dan soft awning. So memang uols tak perlu susah hati nak matching inner lagi. Sangat mudah digayakan ok..


INFO MENGENAI DOUBLE LOOP LAYLA SATIN:

❤ 2 kali sarung sahaja
❤ Saiz boleh laras sehingga XL
❤ Dilengkapi inner neck dan soft awning
❤ Satin silk yang tidak jarang
❤ Corak yang terkini




Type : Double Loop Shawl (2 muka) - with inner neck

Size : One size  - Adjustable to L/XL

Material :
Cotton (Inner), Satin silk(Shawl)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

Pembelian

1 helai RM55



(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 LYS 19
STATUS : SOLD OUT


 LYS 20
STATUS : SOLD OUT


 LYS 21
STATUS : SOLD OUT


 LYS 22
STATUS : SOLD OUT


 LYS 23
STATUS : SOLD OUT


 LYS 24
STATUS : SOLD OUT


 LYS 25
STATUS : SOLD OUT


 LYS 26
STATUS : SOLD OUT


 LYS 27
STATUS : SOLD OUT


 LYS 28
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio