* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, July 26, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA PREMIUM SATIN (PRINTED) 3.0 #LYS

❤ Assalammualaikum luvlies❤



Alhamdullilah.. kami dapat restock lagi koleksi premium Layla satin ni ok.. dengan 10 corak baru dan sememangnya gojes dengan warna2 yang menarik...



Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck dan soft awning. So memang uols tak perlu susah hati nak matching inner lagi. Sangat mudah digayakan ok..


INFO MENGENAI DOUBLE LOOP LAYLA SATIN:

❤ 2 kali sarung sahaja
❤ Saiz boleh laras sehingga XL
❤ Dilengkapi inner neck dan soft awning
❤ Satin silk yang tidak jarang
❤ Corak yang terkini




Type : Double Loop Shawl (2 muka) - with inner neck

Size : One size  - Adjustable to L/XL

Material :
Cotton (Inner), Satin silk(Shawl)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

Pembelian

1 helai RM55



(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 LYS 19
STATUS : SOLD OUT


 LYS 20
STATUS : SOLD OUT


 LYS 21
STATUS : SOLD OUT


 LYS 22
STATUS : SOLD OUT


 LYS 23
STATUS : SOLD OUT


 LYS 24
STATUS : SOLD OUT


 LYS 25
STATUS : SOLD OUT


 LYS 26
STATUS : SOLD OUT


 LYS 27
STATUS : SOLD OUT


 LYS 28
STATUS : SOLD OUT


Thursday, July 06, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA SYAWAL #LOS

 Assalammualaikum ladies!!! 



Tudung Syawal lagi.. sempat lagi nak melaram ni.. banyak open house..hehe.. ☺

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. Ada tambahan diamond berkilau uols.. bukan diamond plastik ye..

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LOS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM43 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LOS 01
STATUS : SOLD OUT


 LOS 02
STATUS : SOLD OUT

 LOS 03
STATUS : SOLD OUT

 LOS 04
STATUS : SOLD OUT

 LOS 05
STATUS : SOLD OUT

 LOS 06
STATUS : SOLD OUT

 LOS 07
STATUS : SOLD OUT

 LOS 08
STATUS : SOLD OUT

 LOS 09
STATUS : SOLD OUT

LOS 10
STATUS : AVAILABLE

Saturday, June 17, 2017

DOUBLE LOOP ALANA (SYAWAL COLLECTION) #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤



LAST DAY UNTUK POSTAGE ADALAH PADA 21HB JUN . 
PARCEL YANG DI POS SELEPAS 21HB JUN AKAN TERIMA SELEPAS HARI RAYA, BERMAKNA MASIH BOLEH SHOPPING RAYA UOLSS 



Alhamdulillah lagi beberapa hari nak menyambut Syawal..

Masih ada yg mencari2 tudung raya kan? Raya sebulan pula..
Minggu ini koleksi Double Loop Alana Syawal Edition ok.
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna 



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : asy


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only!!!


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ASY 01
STATUS : SOLD OUT

 ASY 02
STATUS : SOLD OUT


 ASY 03
STATUS : SOLD OUT

 ASY 04
STATUS : SOLD OUT

 ASY 05
STATUS : SOLD OUT

 ASY 06
STATUS : SOLD OUT

 ASY 07
STATUS : SOLD OUT

 ASY 08
STATUS : SOLD OUT

 ASY 09
STATUS : SOLD OUT

ASY 10
STATUS : SOLD OUT


Thursday, June 15, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA PREMIUM SATIN (PRINTED) 2.0 #LYS

❤ Assalammualaikum luvlies❤



Siapa yang dah ada koleksi premium Layla ni, angkat tangan.. hehe...

Kami restock koleksi satin printed atas permintaan ramai 

Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck dan soft awning. So memang uols tak perlu susah hati nak matching inner lagi 


INFO MENGENAI DOUBLE LOOP LAYLA SATIN:

❤ 2 kali sarung sahaja
❤ Saiz boleh laras sehingga XL
❤ Dilengkapi inner neck dan soft awning
❤ Satin silk yang tidak jarang
❤ Corak yang terkini




Type : Double Loop Shawl (2 muka) - with inner neck

Size : One size  - Adjustable to L/XL

Material :
Cotton (Inner), Satin silk(Shawl)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

Pembelian

1 helai RM55



(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LYS 12
STATUS : SOLD OUT

 LYS 13
STATUS : SOLD OUT

 LYS 14
STATUS : SOLD OUT

 LYS 15
STATUS : SOLD OUT

 LYS 16
STATUS : SOLD OUT

 LYS 17
STATUS : SOLD OUT

LYS 18
STATUS : SOLD OUT


Tuesday, June 13, 2017

INSTANT SHAWL KIDS ADYA 2.0 #AD

❤ Assalammualaikum ladies and gegurls..❤

Alhamdullilah sambutan untuk kids ni sangat menggalakkan... so kami release 2nd batch untuk uols grab.. stok adalah sangat2 TERHAD




Para ibu, kakak, makcik, nenek yang nak beli untuk anak, adik, anak buah, cucu di persilakan untuk melihat koleksi Instant Shawl Kids Adya ini ok ☺☺

Instant Shawl Kids Adya adalah instant shawl yang terus sahaja tau.. mudah untuk dipakai atau di tolong pakai kan...hehehe...

16 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI ADYA :

❤ Sekali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik bubble chiffon dan cotton denim untuk soft awning
❤ Warna2 cute sesuai untuk kanak-kanak
❤ Dihiasi dengan diamond patch 
❤ Kain yang tidak jarang dan ringan
❤ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 5-12 tahun sebab adjustable 




Type : Fully instant Shawl 

Size : Free size  - Adjustable (Kids from 5y - 12y)


Material :
Bubble chiffon (shawl), Cotton denim (soft awning)

Kod : AD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM30


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 AD 15
STATUS : SOLD OUT

 AD 16
STATUS : SOLD OUT

AD 17
STATUS : SOLD OUT

 AD 18
STATUS : SOLD OUT

 AD 19
STATUS : AVAILABLE

 AD 20
STATUS : SOLD OUT

 AD 21
STATUS : SOLD OUT

 AD 22
STATUS : SOLD OUT

 AD 23
STATUS : SOLD OUT

 AD 24
STATUS : SOLD OUT

 AD 25
STATUS : SOLD OUT

 AD 26
STATUS : SOLD OUT

 AD 27
STATUS : SOLD OUT

 AD 28
STATUS : SOLD OUT

AD 29
STATUS : AVAILABLE

AD 30
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio