* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, September 10, 2018

SEMI INSTANT SHAWL HONEY #SSH

 Assalammualaikum ladies!!! 




NEW COLLECTION!!!

Semi instant shawl Honey with soft awning pasti menggegarkan jiwa anda..

 Menggunakan fabrik chiffon nasigi, antara fabrik best selling kami tau.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, uols mesti suka. ☺ 


Memperkenalkan semi instant shawl Honey yang mudah digayakan dengan hanya sarung dan sekali lilit. Mempunyai pontongan butterfly so uols tak perlu nak adjust kelabuhan. Memang terletak je bila dah pakai.. mmg best!!! Kelabuhan pun melepasi dada tau uols.. labuh dari saiz biasa



Istimewa semi instant shawl Honey, 

❤ Hanya 1 kali sarung dan  sekali lilit
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik chiffon nasigi yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Portongan butterfly dan terletak shj bila digayakan
❤ Tambahan charm yg menarik
❤ Kain tak jarang




8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Semi Instant Shawl (with soft awning)

Size : One size - 
labuh depan +-77cm, belakang +-67cm

Material : Chiffon nasigi (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : SSH

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
COMBO 3 helai RM130


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 untuk 1 helai
SM RM8, SS RM12 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



SSH 01
STATUS : SOLD OUT

 SSH 02
STATUS : SOLD OUT

 SSH 03
STATUS : AVAILABLE

 SSH 04
STATUS : AVAILABLE

 SSH 05
STATUS : SOLD OUT

 SSH 06
STATUS : AVAILABLE

 SSH 07
STATUS : SOLD OUT

SSH 08
STATUS : AVAILABLE


DOUBLE LOOP ADRA (MOSS CREPE) 5.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


RESTOCKED!!
KOLEKSI HOT!!!!!

Wowww....ada Adra lagi uolsss.. simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ 


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Tambahan charm yg menarik
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




11 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
COMBO 3 helai RM130


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MCA 37
STATUS : AVAILABLE

 MCA 38
STATUS : AVAILABLE

 MCA 39
STATUS : AVAILABLE

 MCA 40
STATUS : SOLD OUT

MCA 41
STATUS : AVAILABLE

 MCA 42
STATUS : AVAILABLE

 MCA 43
STATUS : AVAILABLE

 MCA 44
STATUS : AVAILABLE

 MCA 45
STATUS : AVAILABLE

 MCA 46
STATUS : SOLD OUT

MCA 47
STATUS : SOLD OUT

Friday, August 31, 2018

SURI INSTANT TUDUNG (CHIFFON) 2.0 #STC

 Assalammualaikum kesayangan!!! 




...New Collection...

Tudung instant sarung Suri ☺  

Suri adalah tudung instant sarung shj ye..

Menggunakan fabrik heavy chiffon yg flowy ditambah dengan soft awning dari fabrik scuba. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Suri, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning design
❤ Fabrik heavy chiffon double layer yang sangat selesa dan sejuk 
❤ 10 warna mudah suai padan
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (L)
Labuh dagu ke bawah +-46cm
Labuh belakang +-72cm


Material : Heavy chiffon (soft), Scuba (Awning)

Kod : STC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 STC 11
STATUS : SOLD OUT

 STC 12
STATUS : SOLD OUT

 STC 13
STATUS : SOLD OUT

 STC 14
STATUS : SOLD OUT

 STC 15
STATUS : SOLD OUT

 STC 16
STATUS : AVAILABLE

 STC 17
STATUS : SOLD OUT

 STC 18
STATUS : AVAILABLE

 STC 19
STATUS : SOLD OUT

STC 20
STATUS : SOLD OUT

AARA INSTANT PLEATED (MOSS CREPE PRINTED) #ARP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 



AARA PRINTED

Tudung instant sarung Aara ☺  

Jahitan pleated di tepi bahu kanan dan kiri memberi sentuhan potongan tudung yang menarik kepada si pemakai...

Menggunakan fabrik moss crepe yg mudah jaga dan bentuk ye. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Aara, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning scuba mudah bentuk
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu gosok ye
❤ 10 corak mudah suai padan
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




10 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (L-XL)
Labuh dagu ke bawah +-73cm
Labuh belakang +-80cm


Material : Moss crepe

Kod : ARP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

RM49 each
COMBO 3 pcs RM130

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ARP 01
STATUS : SOLD OUT

 ARP 02
STATUS : AVAILABLE

 ARP 03
STATUS : AVAILABLE

 ARP 04
STATUS : AVAILABLE

 ARP 05
STATUS : SOLD OUT

 ARP 06
STATUS : AVAILABLE

 ARP 07
STATUS : AVAILABLE

 ARP 08
STATUS : SOLD OUT

 ARP 09
STATUS : SOLD OUT

ARP 10
STATUS : AVAILABLE

Friday, August 24, 2018

DOUBLE LOOP HANA 4.0 #LHC

 Assalammualaikum ladies!!! 


RESTOCKED!!!! NEW COLOUR!!!


KakD restock Hana dengan warna2 baru tau uols.. Hana adalah double loop chiffon uols siap dengan soft awning.. design yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik chiffon nasiji, tak jarang ok uols... sangat cantik bila menggayakan Hana☺ tambahan charm menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop chiffon Hana yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Hana, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang




16 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : Chiffon nasiji (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LHC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
COMBO 3 helai RM130


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LHC 18
STATUS : SOLD OUT

 LHC 19
STATUS : SOLD OUT

 LHC 20
STATUS : SOLD OUT

 LHC 21
STATUS : SOLD OUT

 LHC 22
STATUS : SOLD OUT

 LHC 23
STATUS : SOLD OUT

 LHC 24
STATUS : SOLD OUT

 LHC 25
STATUS : SOLD OUT

 LHC 26
STATUS : SOLD OUT

 LHC 27
STATUS : SOLD OUT

 LHC 28
STATUS : SOLD OUT

 LHC 29
STATUS : SOLD OUT

 LHC 30
STATUS : SOLD OUT

 LHC 31
STATUS : SOLD OUT

 LHC 32
STATUS : SOLD OUT

LHC 33
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio