* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, April 22, 2017

INNER NECK COVERED COTTON #IN

Assalammualaikum


Seperti yang uols tahu kita wajib ada inner neck covered ni ok.. 
Sebab kebanyakan fabrik shawl kena pakai dengan inner neck.
Tapi ada juga customer beli inner ni untuk anak2 pakai..hehe.. boleh juga... 😊

Inner neck kami menggunakan high quality cotton ya.. 






Type : Inner neck soft awning

Size : XXS

Material :
Cotton 

Kod : IN


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM25

1 helai RM20 only


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini 👉  http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 IN 01
STATUS : AVAILABLE

 IN 02
STATUS : AVAILABLE

 IN 03
STATUS : AVAILABLE

 IN 04
STATUS : AVAILABLE

 IN 05
STATUS : AVAILABLE

 IN 06
STATUS : AVAILABLE

 IN 07
STATUS : SOLD OUT

IN 08
STATUS : AVAILABLE


Tuesday, April 18, 2017

DOUBLE LOOP PREMIUM LAYLA (SATIN) #LYS

💛 Assalammualaikum ladies 💛

video


Kami kembalikan koleksi satin printed atas permintaan ramai 
Kali ini kami buat design Layla ye..
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck dan soft awning. So memang uols tak perlu susah hati nak matching inner lagi 


INFO MENGENAI DOUBLE LOOP LAYLA SATIN:

👉 2 kali sarung sahaja
👉 Saiz boleh laras sehingga XL
👉 Dilengkapi inner neck dan soft awning
👉 Satin yang tidak jarang
👉 Corak yang terkini




Type : Double Loop Shawl (2 muka) - with inner neck

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Cotton (Inner), Satin (Shawl)

Kod : LYS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

Pembelian

1 helai RM55



(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini 👉  http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order









 LYS 01
STATUS : SOLD OUT


LYS 02
STATUS : AVAILABLE


 LYS 03
STATUS : SOLD OUT


 LYS 04
STATUS : SOLD OUT


 LYS 05
STATUS : SOLD OUT


 LYS 06
STATUS : SOLD OUT


BASIC DOUBLE LOOP ALANA 3.0 #BDA

💗 Assalammualaikum ladies 💗



video



Basic double loop Alana kami restock lagi dengan 13 pilihan warna menarik tau 
Uols wajib grab sebab kita buat OFFER minggu ini sahaja



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

👍 Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
👍 Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
👍 Jahitan kelim yang kemas
👍 Saiz boleh laras hingga XL
👍 Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
👍 Warna yang terkini 



Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : BDA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM32
2-3 helai RM30 each
4 helai RM100 


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini 👉  http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 BDA 15
Status : SOLD OUT

 BDA 16
Status : SOLD OUT

 BDA 17
Status : SOLD OUT

 BDA 18
Status : SOLD OUT

 BDA 19
Status : SOLD OUT

 BDA 20
Status : SOLD OUT

 BDA 21
Status : SOLD OUT

 BDA 22
Status : Available

 BDA 23
Status : SOLD OUT

 BDA 24
Status : SOLD OUT

 BDA 25
Status : SOLD OUT

 BDA 26
Status : SOLD OUT

BDA 27
Status : Available


Friday, April 07, 2017

DOUBLE LOOP ALANA (ROSES) #ALP

❤ Assalammualaikum ❤

Double Loop Alana kembali dengan tambahan aksesori metal roses yang cantik 🌹🌹
Kami masih setia menggunakan fabrik heavy chiffon yang sangat mudah digayakan, mudah bentuk, flowy dan sejuk.


WAJIB BELI SEBAB
🌼 Instant double loop (dua muka) , 2 kali sarung sahaja dah nampak macam model pakai giteww
🌼 Saiz 2m x 0.75m (boleh laras dari M- XL)
🌼 Warna-warna yang menarik
🌼 Fabrik heavy chiffon paling selesa abad ini
🌼 Dihiasi dengan metal roses cun







👉 👉 PRICE 👈👈

 1 helai RM39 each
2 helai RM37 each
3 helai ke atas RM35 each


(Tidak termasuk postage)
📩 (Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 ALP 01
STATUS : SOLD OUT

 ALP 02
STATUS : SOLD OUT

 ALP 03
STATUS : SOLD OUT

 ALP 04
STATUS : AVAILABLE

 ALP 05
STATUS : SOLD OUT

 ALP 06
STATUS : SOLD OUT

 ALP 07
STATUS : SOLD OUT

 ALP 08
STATUS : SOLD OUT

 ALP 09
STATUS : SOLD OUT

ALP 10
STATUS : SOLD OUT


Wednesday, March 29, 2017

INSTANT DOUBLE LOOP LAYLA #LAY

💗 Assalammualaikum 💗



Ada yang rindu double loop Madaline kami ke???hehe 😝

Design terbaru kami lebih kurang Madaline ye tapi tak sama.. 
Memeperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai.

Istimewa Layla, 

💙 Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
💙 Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
💙 Dihiasi hotfix crystal yang cantik
💙 Fabrik yang sangat selesa
💙 Padanan warna yang mengancam




8 pilihan warna menarik uols... 💛💛


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 LAY 01
STATUS : SOLD OUT

 LAY 02
STATUS : SOLD OUT

 LAY 03
STATUS : SOLD OUT



 LAY 04
STATUS : AVAILABLE

 LAY 05
STATUS : SOLD OUT

 LAY 06
STATUS : SOLD OUT

 LAY 07
STATUS : AVAILABLE

LAY 08
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio