* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, March 29, 2017

INSTANT DOUBLE LOOP LAYLA #LAY

💗 Assalammualaikum 💗



Ada yang rindu double loop Madaline kami ke???hehe 😝

Design terbaru kami lebih kurang Madaline ye tapi tak sama.. 
Memeperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai.

Istimewa Layla, 

💙 Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
💙 Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
💙 Dihiasi hotfix crystal yang cantik
💙 Fabrik yang sangat selesa
💙 Padanan warna yang mengancam




8 pilihan warna menarik uols... 💛💛


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 LAY 01
STATUS : AVAILABLE

 LAY 02
STATUS : AVAILABLE

 LAY 03
STATUS : AVAILABLE

 LAY 04
STATUS : AVAILABLE

 LAY 05
STATUS : AVAILABLE

 LAY 06
STATUS : AVAILABLE

 LAY 07
STATUS : AVAILABLE

LAY 08
STATUS : AVAILABLE


Wednesday, March 22, 2017

MAC SALE (RM22 EACH ONLY) - LIMITED TIME OFFER





Assalammualaikum ladies,

SALE bagi bulan Mac dah bermula ok 😊
Ada beberapa design yang kami buat sale ye. Boleh scroll ke bawah untuk view posting ini.






T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 23rd Mac 2017 (while stock last)



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)





1) DOUBLE LOOP MADALINE PRINTED (MCP)

Type : Instant Dua muka - SOFT AWNING ATTACHED

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Cotton + Chiffon

Kod : MCP

NORMAL PRICE RM45


OFFER:

1 helai RM22 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 MCP 59
STATUS : SOLD OUT

MCP 63
STATUS : SOLD OUT












2) BASIC DOUBLE LOOP ALANA (BDA)

Type : Instant Dua muka 

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Chiffon Knitted

Kod : BDA

NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM22 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 BDA 10
STATUS : AVAILABLE

BDA 14
STATUS : AVAILABLE







3) FULLY INSTANT SHAWL ADORA (ACR)

Type : Instant shawl 

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Chiffon Knitted

Kod : ACR

NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM22 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)




 ACR 16
STATUS : SOLD OUT

 ACR 19
STATUS : SOLD OUT

 ACR 23
STATUS : AVAILABLE

ACR 24
STATUS : AVAILABLE













4) DOUBLE LOOP HIJRAH (DHJ)

Type : Instant dua muka 

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Chiffon

Kod : DHJ

NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM22 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 DHJ 40
STATUS : AVAILABLE

 DHJ 42
STATUS : AVAILABLE

 DHJ 44
STATUS : AVAILABLE

DHJ 45
STATUS : AVAILABLE














5) FULLY INSTANT SHAWL HIJRAH (SH)

Type : Instant shawl

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Chiffon

Kod : SH

NORMAL PRICE RM39


OFFER:

1 helai RM22 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 SH 01
STATUS : AVAILABLE

  SH 04
STATUS : SOLD OUT

  SH 05
STATUS : AVAILABLE

  SH 06
STATUS : AVAILABLE

 SH 07
STATUS : SOLD OUT


Sunday, March 19, 2017

DOUBLE LOOP VERA #DLV

💓 Assalammualaikum 💓


Memperkenalkan instant double loop shawl Vera untuk koleksi minggu ini.
Vera adalah double loop dari fabrik heavy chiffon dengan tambahan jahitan pleated memberi sedikit kelainan apabila anda menggayakan Vera.

"susahnya tengok tutorial nak pakai ada kedut2 kat tepi tu, buat tak jadi2..hmm..."
So ini ⇧ penyelesaian untuk anda 😊
Vera hanya 2 kali sarung sahaja, uols dah nampak macam pakai shawl ala pro giteww 😍😍😍


13 pilihan warna menarik uols... 💛💛


Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon

Kod : DLV


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO : 

Pembelian

1 helai RM36 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM32 each only

(Tidak termasuk postage)

Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 DLV 01
STATUS : SOLD OUT


 DLV 02
STATUS : SOLD OUT

 DLV 03
STATUS : SOLD OUT

 DLV 04
STATUS : SOLD OUT

 DLV 05
STATUS : SOLD OUT

 DLV 06
STATUS : SOLD OUT

 DLV 07
STATUS : SOLD OUT

 DLV 08
STATUS : SOLD OUT


 DLV 09
STATUS : SOLD OUT

 DLV 10
STATUS : SOLD OUT

 DLV 11
STATUS : SOLD OUT

 DLV 12
STATUS : SOLD OUT

DLV 13
STATUS : SOLD OUT


Saturday, March 04, 2017

MAC SALE INSTANT TUDUNG MOSS CREPE (SOFT AWNING) #JM

💕 INSTANT TUDUNG MOSS CREPE (SOFT AWNING) 💕


Assalammualaikum...

Hai semua kesayangan 😉😉

Disebabkan ramai customer IB ni suka sangat soft awning kami, jadi kami makbulkan permintaan semua...😆
Jadi sila grab cepat2, semua limited pieces.. jangan nangis kalau dah sold out nanti ok..

Sedikit info mengenai instant tudung kali ni, kita menggunakan fabrik moss crepe yang terbaikk 👍👍

Wajib beli sebab 👇
💚 Mudah dijaga sebab tak perlu iron
💚 Mudah dan cepat digayakan
💚 Soft awning yang memang terbentuk. boleh cover pipi uols.. kena cuba baru tahu 
💚 Saiz L sahaja
💚 Corak gojessss beserta jahitan piping 



FOLLOW US NOW
Instagram - @indianaboutique
FB - InDiana BouTiQuE




Type : Instant tudung -Soft awning attached

Size : L 
Labuh depan +- 21inch
Labuh belakang +- 29inch

Material : High quality moss crepe lycra (body)
Cotton denim (awning)

Kod : JM


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


MAC SALE : 

Pembelian

1 helai RM35 each
Normal price RM49 (Save RM14) 😂😂


(Tidak termasuk postage)

Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 JM 01
STATUS : AVAILABLE

 JM 02
STATUS : AVAILABLE

 JM 03
STATUS : SOLD OUT

 JM 04
STATUS : AVAILABLE

JM 05
STATUS : AVAILABLE


MAC SALE DOUBLE LOOP MOSS CREPE (SOFT AWNING) #MDM

💕 DOUBLE LOOP MOSS CREPE (SOFT AWNING) 💕


Assalammualaikum...

Hai semua kesayangan 😉😉

Alhamdulillah, termakbul juga permintaan korang yang nak soft awning untuk moss crepe printed ye..😆
Jadi sila grab cepat2, semua limited pieces.. jangan nangis kalau dah sold out nanti ok..

Sedikit info mengenai Double Loop kali ni, kita menggunakan fabrik moss crepe yang terbaikk 👍👍

Wajib beli sebab 👇
💚 Mudah dijaga sebab tak perlu iron
💚 Mudah dan cepat digayakan hanya 2 kali sarung
💚 Soft awning yang memang terbentuk. boleh cover pipi uols.. kena cuba baru tahu 
💚 Saiz boleh laras dari M-XL
💚 Corak gojessss



FOLLOW US NOW
Instagram - @indianaboutique
FB - InDiana BouTiQuE




Type : Instant Shawl (2 loops) -Soft awning attached

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material : High quality moss crepe lycra (Body)
Cotton denim (Awning)

Kod : MDM


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


MAC SALE : 

Pembelian

1 helai RM35 each
Normal price RM49 (Save RM14) 😂😂


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MDM 04
STATUS : AVAILABLE

 MDM 05
STATUS : AVAILABLE

 MDM 06
STATUS : SOLD OUT

 MDM 07
STATUS : AVAILABLE

MDM 08
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio