* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, April 13, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG (DENIM) #MD

 Assalammualaikum ladies!!! 


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺

Menggunakan fabrik fully denim cotton ye kali ini. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik cotton denim yang sangat selesa dan tak berat
❤ Pilihan warna yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz L sahaja ya




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (L)
Labuh dagu ke bawah +-530cm
Labuh belakang +-75cm

Material : Fully Cotton denim

Kod : MD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER PRICE : 

1 helai RM29 each ONLY!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MD 01
STATUS : AVAILABLE

 MD 02
STATUS : SOLD OUT

 MD 03
STATUS : AVAILABLE

 MD 04
STATUS : SOLD OUT

 MD 05
STATUS : AVAILABLE

 MD 06
STATUS : SOLD OUT

 MD 07
STATUS : SOLD OUT

 MD 08
STATUS : AVAILABLE

 MD 09
STATUS : SOLD OUT

MD 10
STATUS : SOLD OUT

Thursday, April 05, 2018

INSTANT SHAWL DAISY (MOSS CREPE) #SDY

 Assalammualaikum ladies!!! 


Koleksi terbaru dari inDiana Instant Shawl Daisy.. tudung sarung ala shawl ni bakal menambat hati anda..☺
Kali ini kakD buat menggunakan kain moss crepe, awning terbaaaaik scuba...
Nampak mcam pakai shawl kan.. padahal sarung gitu aje...

Menggunakan fabrik lembut dan less iron.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 


Istimewa Daisy, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ warna2 yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-58cm
Labuh belakang +-71cm

Material : High quality moss crepe lycra (body)
Scuba (awning)

Kod : SDY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 HELAI RM120

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 SDY 01
STATUS : SOLD OUT

 SDY 02
STATUS : SOLD OUT

 SDY 03
STATUS : SOLD OUT

 SDY 04
STATUS : SOLD OUT

 SDY 05
STATUS : SOLD OUT

 SDY 06
STATUS : SOLD OUT

 SDY 07
STATUS : SOLD OUT

 SDY 08
STATUS : SOLD OUT

 SDY 09
STATUS : AVAILABLE

 SDY 10
STATUS : AVAILABLE

SDY 11
STATUS : SOLD OUT

Friday, March 30, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG PRINTED (MOSS CREPE/LYCRA) 5.0 #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


LIMITED COLLECTION


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺ batch ni semua printed ok... KakD dpt restock juga few corak BEST SELLING!!

Menggunakan fabrik moss crepe/lycra berkualiti ITY320g untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




17 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-49cm
Labuh belakang +-84cm
Material : Moss crepe/lycra (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



MIP 07
STATUS : SOLD OUT

MIP 08
STATUS : SOLD OUT

 MIP 36
STATUS : SOLD OUT

MIP 37
STATUS : SOLD OUT

MIP 44
STATUS : SOLD OUT

 MIP 47
STATUS : SOLD OUT

 MIP 48
STATUS : SOLD OUT

 MIP 49
STATUS : SOLD OUT

 MIP 50
STATUS : SOLD OUT

 MIP 51
STATUS : SOLD OUT

 MIP 52
STATUS : SOLD OUT

 MIP 53
STATUS : SOLD OUT

 MIP 54
STATUS : SOLD OUT

 MIP 55
STATUS : SOLD OUT

 MIP 56
STATUS : SOLD OUT

 MIP 57
STATUS : SOLD OUT

MIP 58
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA PRINTED (MOSS CREPE/LYCRA) 6.0 #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 



LIMITED COLLECTION

KakD restock lagi koleksi printed moss crepe lycra ni uolsss.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design. Menggunakan fabrik moss crepe/lycra ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




15 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM55 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 LPL 15
STATUS : SOLD OUT


 LPL 16
STATUS : SOLD OUT



LPL 21
STATUS : AVAILABLE


LPL 26
STATUS : SOLD OUT



LPL 28
STATUS : SOLD OUT



 LPL 30
STATUS : SOLD OUT



 LPL 34
STATUS : SOLD OUT


 LPL 36
STATUS : SOLD OUT


 LPL 37
STATUS : SOLD OUT


 LPL 38
STATUS : SOLD OUT


 LPL 39
STATUS : SOLD OUT


LPL 40
STATUS : SOLD OUT


 LPL 41
STATUS : SOLD OUT


 LPL 42
STATUS : SOLD OUT


 LPL 43
STATUS : SOLD OUT


 LPL 44
STATUS : SOLD OUT


 LPL 45
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio