* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, May 23, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG PRINTED (SOFT AWNING) 6.0 #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


SYAWAL LIMITED COLLECTION


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺  

Sapa kata raya tak boleh pakai tudung sarung gini???
janji corak meletopp, uols memang nampak gojes ok...

Menggunakan fabrik moss crepeberkualiti ITY320g untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-51cm
Labuh belakang +-80cm


Material : Moss crepe/lycra (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MIP 59
STATUS : SOLD OUT


 MIP 60
STATUS : AVAILABLE


 MIP 61
STATUS : AVAILABLE


 MIP 62
STATUS : AVAILABLE


 MIP 63
STATUS : AVAILABLE


 MIP 64
STATUS : AVAILABLE


 MIP 65
STATUS : AVAILABLE


 MIP 66
STATUS : AVAILABLE

DOUBLE LOOP ADRA PRINTED (SOFT AWNING) 7.0 #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 



SYAWAL LIMITED COLLECTION

Raya dengan koleksi printed gojes ni uols... matching dengan baju raya uols yang banyak plain tu kan...

KakD restock lagi koleksi printed moss crepe ni uolsss.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design. Menggunakan fabrik moss crepe ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM55 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




LPL 46
STATUS : AVAILABLE

 LPL 47
STATUS : AVAILABLE

 LPL 48
STATUS : AVAILABLE

 LPL 49
STATUS : AVAILABLE

 LPL 50
STATUS : AVAILABLE

 LPL 51
STATUS : AVAILABLE

 LPL 52
STATUS : AVAILABLE

LPL 53
STATUS : AVAILABLE

Sunday, May 20, 2018

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM (SYAWAL) 5.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

SYAWAL COLLECTION
Alana premium batch ini special untuk Syawal yang bakal menjelang.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

13 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 ASY 47
STATUS : SOLD OUT


ASY 48
STATUS : SOLD OUT

 ASY 49
STATUS : SOLD OUT

 ASY 50
STATUS : SOLD OUT

 ASY 51
STATUS : SOLD OUT

 ASY 52
STATUS : SOLD OUT

 ASY 53
STATUS : SOLD OUT

 ASY 54
STATUS : SOLD OUT

 ASY 55
STATUS : SOLD OUT

 ASY 56
STATUS : SOLD OUT

 ASY 57
STATUS : SOLD OUT

 ASY 58
STATUS : SOLD OUT

ASY 59
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA PREMIUM (MOSS CREPE) 2.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


Wowww....ada Adra premium uols.. koleksi Syawal yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ tambahan diamond menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




9 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MCA 11
STATUS : SOLD OUT

 MCA 12
STATUS : SOLD OUT

 MCA 13
STATUS : SOLD OUT

 MCA 14
STATUS : SOLD OUT

 MCA 15
STATUS : AVAILABLE

 MCA 16
STATUS : SOLD OUT

 MCA 17
STATUS : SOLD OUT

 MCA 18
STATUS : AVAILABLE

MCA 19
STATUS : SOLD OUT


Saturday, May 12, 2018

(MOTHER'S DAY SALE)


MOTHER'S DAY SALE


Assalammualaikum ladies,

SALE sempena Hari Ibu ok...
Ada beberapa design yang kami buat sale ye. Boleh scroll ke bawah untuk view posting ini.








T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 13th - 20th May 2018 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)





1) DOUBLE LOOP LAYLA

Type : Instant Dua muka (Soft awning attached)

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Heavy Chiffon (outer), Cotton (inner)

Kod : LAY

NORMAL PRICE RM45


OFFER:

1 helai RM35 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 LAY 65
STATUS : SOLD OUT

LAY 70
STATUS : SOLD OUT













2) INSTANT SHAWL TIARA

Type : Instant Shawl (Soft awning attached)

Size : One size  (L-XL)
Labuh dagu ke bawah +-60cm
Labuh belakang +-79cm

Material : High quality heavy chiffon double layer (body)
Scuba (awning)

Kod : ST

NORMAL PRICE RM65


OFFER: 

1 helai RM50 each ONLY!!! (SAVE RM15)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 ST 02
STATUS : SOLD OUT

 ST 04
STATUS : SOLD OUT

 ST 06
STATUS : AVAILABLE

 ST 07
STATUS : SOLD OUT

ST 08
STATUS : SOLD OUT







3) INSTANT SHAWL DURAH

Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size 
Labuh dagu ke bawah +-72cm 
Labuh belakang +-81cm

Material : High quality moss crepe lycra (body) 
Scuba (awning)

Kod : DUR

NORMAL PRICE RM55


OFFER: 

1 helai RM45 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 DUR 01
STATUS : SOLD OUT

DUR 06
STATUS : SOLD OUT





4) INSTANT SHAWL MIA SYAWAL

Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size 
Labuh dagu ke bawah +-68cm
Labuh belakang +-72cm

Material : High quality moss crepe lycra (body) dan chiffon
Scuba (awning)

Kod : SM

NORMAL PRICE RM55


OFFER: 

1 helai RM45 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 SM 22
STATUS : AVAILABLE

 SM 27
STATUS : AVAILABLE

 SM 29
STATUS : AVAILABLE

 SM 30
STATUS : SOLD OUT

SM 31
STATUS : AVAILABLE
 
Blog Design by Delicious Design Studio