* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, October 19, 2017

DOUBLE LOOP RAYNA (SOFT AWNING) #DLR


❤ Assalammualaikum WBT❤


Koleksi terbaru Double Loop Rayna... 
Adya adalah double loop shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols.. ramai suka soft awning kan? so uols kena try ok..
Menggunakan fabrik bubble chiffon, less iron tau uols...
Mudah sangat digayakan.


8 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI RAYNA :

❤ Dua kali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik bubble chiffon (less iron) dan cotton denim untuk soft awning
❤ Warna2 yang mudah suai padan 
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Double Loop Shawl (Soft awning attached)

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
Bubble Chiffon (shawl), Cotton denim (soft awning)

Kod : DLR


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39
COMBO 3 HELAI RM100


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 DLR 01 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 02 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 03 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 04 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 05 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 06 (Awning- scuba)
STATUS : AVAILABLE

 DLR 07 (Awning- cotton denim)
STATUS : AVAILABLE

DLR 08 (Awning- scuba)
STATUS : AVAILABLE


Wednesday, October 11, 2017

HIJAB KHIMAR #KH

 Assalammualaikum 


Hijab khimar yang semakin diminati ramai.. ☺

Khimar mempunyai potongan labuh untuk menutupi aurah depan dan belakang. Khimar ini juga boleh digayakan dengan pelbagai cara. 

Istimewa Khimar Indiana, 

❤ Hanya sekali sarung sahaja
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon (1st choice customer kami)
❤ Saiz labuh dan potongan yg menarik
❤ Fabrik yang sangat selesa dan flowy
❤ Warna yang menarik
❤ Awning yang mudah bentuk sebab kami buat jahitan double ye
❤ Double layer untuk memastikan tidak jarang kepada si pemakai
❤  Dihiasi batu diamond




11 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant hijab khimar (1 loop)

Size : One size (L - XL)
Labuh belakang +-102cm
Labuh depan dari bawah dagu +-56cm


Material : High quality heavy chiffon

Kod : KH


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


HARGA PROMOSI : 

1 helai RM65 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




CARA ORDER DENGAN CEPAT  :

Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 KH 09
STATUS : AVAILABLE

 KH 10
STATUS : AVAILABLE

 KH 11
STATUS : SOLD OUT

 KH 12
STATUS : SOLD OUT

 KH 13
STATUS : AVAILABLE

 KH 14
STATUS : SOLD OUT

 KH 15
STATUS : SOLD OUT

 KH 16
STATUS : SOLD OUT

 KH 17
STATUS : AVAILABLE

 KH 18
STATUS : AVAILABLE

KH 19
STATUS : AVAILABLE


Tuesday, October 03, 2017

COMBO DEAL 3 HELAI RM100!!!!


COMBO DEAL
3 HELAI RM100
(Untuk kod BDA dan ROS sahaja)
Sila rujuk gambar di bawah





1) BASIC DOUBLE LOOP ALANA (BDA)


Basic double loop Alana kami restock lagi dengan 12 pilihan warna menarik tau 
Uols wajib grab sebab kita buat OFFER minggu ini sahaja



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
 ❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 





Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
End curve

Material :
Heavy chiffon

Kod : BDA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM36
3 helai RM100 


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini  http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 BDA 38
STATUS : SOLD OUT

 BDA 39
STATUS : SOLD OUT

 BDA 40
STATUS : SOLD OUT

 BDA 41
STATUS : SOLD OUT

 BDA 42
STATUS : SOLD OUT

 BDA 43
STATUS : SOLD OUT

 BDA 44
STATUS : SOLD OUT

 BDA 45
STATUS : SOLD OUT

 BDA 46
STATUS : SOLD OUT

 BDA 47
STATUS : SOLD OUT

 BDA 48
STATUS : SOLD OUT

BDA 49
STATUS : SOLD OUT













2) INSTANT SHAWL ROSSA (ROS)


Instant Shawl Rossa adalah shawl instant yang hanya sekali sarung sahaja.. bagi anda yang tidak mahir menggayakan shawl atau anda yang ingin bersiap dengan pantas, Rossa adalah pilihan terbaik. 

Istimewa Rossa, 

❤ Hanya sekali sarung sahaja
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon (1st choice customer kami)
❤ Saiz boleh laras dari M- XL
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Warna yang menarik
❤ Aksesori bunga menambah keserian si pemakai




6 pilihan warna untuk promosi COMBO DEAL ni ye... ☺☺☺☺


Type : Instant Shawl (1 loop)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon

Kod : ROS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39
3 helai RM100 

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




CARA ORDER DENGAN CEPAT  :

Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ROS 01
STATUS : SOLD OUT

 ROS 03
STATUS : AVAILABLE

 ROS 05
STATUS : AVAILABLE

 ROS 06
STATUS : AVAILABLE

 ROS 08
STATUS : AVAILABLE



Tuesday, September 26, 2017

INSTANT SHAWL ADYA PRINTED #SDP

❤ Assalammualaikum WBT❤


Koleksi terbaru Instant shawl Adya printed uolsss... sebelum ni kita keluarkan yang plain.. 
Adya adalah instant shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols.. Kali ini, kita menggunakan fabrik baru untuk soft awning.. pakai je dah terus terletak.. ramai suka yang macam tu kan? so uols kena try ok..
Mudah sangat digayakan.




9 pilihan corak 


INFO MENARIK MENGENAI ADYA :

❤ Sekali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik chiffon dan double cotton untuk soft awning
❤ Corak2 yang mudah suai padan 
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Fully instant Shawl (Soft awning attached)

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
Chiffon (shawl), Double Cotton (soft awning)

Kod : SDP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 SDP 01
STATUS : AVAILABLE


 SDP 02
STATUS : SOLD OUT


 SDP 03
STATUS : AVAILABLE


 SDP 04
STATUS : AVAILABLE


SDP 05
STATUS : AVAILABLE


 SDP 06
STATUS : AVAILABLE


 SDP 07
STATUS : AVAILABLE


SDP 08
STATUS : AVAILABLE

SDP 09
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio