* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, November 14, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG PRINTED 8.0 #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


CORAK CANTIK!!!!!

Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺  


Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-52cm
Labuh belakang +-74cm


Material : Crepe Lychee (CL)/Moss crepe (MC) (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

RM49 each ONLY!!!!
PROMO : Beli 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MIP 87 (CL)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 88 (CL)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 89 (MC)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 90 (MC)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 91 (CL)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 92 (CL)
STATUS : SOLD OUT

 MIP 93 (MC)
STATUS : AVAILABLE

MIP 94 (CL)
STATUS : SOLD OUT

MALIKHA INSTANT TUDUNG PLAIN 4.0 #MIT

 Assalammualaikum ladies!!! 


KakD restock yg plain sbb ramai suka plain kan.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺

Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya (free size tapi memang kakD buat labuh)




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-52cm
Labuh belakang +-74cm

Material : Moss crepe (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIT


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

RM39 each

COMBO 3pcs RM110

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MIT 31 
STATUS : SOLD OUT

 MIT 32
STATUS : SOLD OUT

 MIT 33
STATUS : SOLD OUT

 MIT 34
STATUS : SOLD OUT

 MIT 35
STATUS : AVAILABLE

 MIT 36
STATUS : SOLD OUT

 MIT 37
STATUS : SOLD OUT

 MIT 38
STATUS : SOLD OUT

 MIT 39 
STATUS : SOLD OUT

MIT 40
STATUS : SOLD OUT

Friday, November 09, 2018

LONG SHAWL CRUSH CHIFFON #LSC


❤ Assalammualaikum WBT❤


NEW COLLECTION!!!! 

Long shawl sekarang juga ramai yg suka pakai tau...
kali ni version long shawl malas... 
Namanya malas sbb shawl ni tak perlu gosok tau.. 
Dengan design crush macam tu, sgt trendy uols pakai... 
walau bagainamapun, KakD tahu ramai yg suka double loop so kakD dah buat video tutorial untuk uols yg nak  jadikan long shawl ni kpd double loop, mudah sgt uols....



10 pilihan warna gojes2 uols....


INFO MENARIK MENGENAI LONG SHAWL CRUSH :

❤ Fabrik yg tidak perlu digosok
❤ Design crush memberikan efek kelainan pada shawl
❤ Mudah bentuk dan mudah jaga
❤ Warna2 yang mudah suai padan 





Type : Long shawl

Size : One size  - 1.7m x 0.75m


Material :
Chiffon

Kod : LSC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

PROMO SALE

1 helai RM19 ONLY!!!!

(Harga biasa RM30)


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



MODEL MENGGAYAKAN SHAWL CRUSH


 LSC 01
STATUS : SOLD OUT

 LSC 02
STATUS : SOLD OUT

 LSC 03
STATUS : SOLD OUT

 LSC 04
STATUS : SOLD OUT

 LSC 05
STATUS : SOLD OUT

 LSC 06
STATUS : SOLD OUT

 LSC 07
STATUS : SOLD OUT

 LSC 08
STATUS : SOLD OUT

 LSC 09
STATUS : SOLD OUT

LSC 10
STATUS : SOLD OUT

HIJAB KHIMAR 2.0 #KL

❤ Assalammualaikum WBT❤


NEW COLLECTION!!!! HIJAB KHIMAR

KakD sgt suka gayakan khimar ni uols...
labuh dan trendy...

Menggunakan fabrik heavy georgette chiffon yg flowy dan berat ok..
Mudah sangat digayakan. Dgn tambahan zip pd bhgn depan, uols boleh gayakan...


9 pilihan warna gojes2 uols....


INFO MENARIK MENGENAI KHIMAR :

❤ sarung sahaja
❤ Zip pd bhgn depan yang memudahkan uols pakai dan gayakan
❤ Menggunakan fabrik heavy georgette chiffon yg flowy dan mudah bentuk
❤ Double layer so tak jarang ye uols
❤ Warna2 yang mudah suai padan 





Type : Hijab khimar

Size : One size  - Labuh depan +-22 inch, +-belakang 47 inch


Material :
Heavy georgette Chiffon

Kod : KL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

PROMO SALE

1 helai RM49 ONLY!!!!

(Harga biasa RM79)


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 KL 01
STATUS : AVAILABLE

 KL 02
STATUS : AVAILABLE

 KL 03
STATUS : AVAILABLE

 KL 04
STATUS : SOLD OUT

 KL 05
STATUS : AVAILABLE

 KL 06
STATUS : AVAILABLE

 KL 07
STATUS : SOLD OUT

 KL 08
STATUS : AVAILABLE

KL 09
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio