* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, June 13, 2018

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

SYAWAL COLLECTION


Alana premium batch ini kakD tambah charm ok.. simple tapi still menarik untuk digayakan.. raya kan sebulan uols... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

9 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Sentuhan charm




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ASY 70
STATUS : AVAILABLE

 ASY 71
STATUS : AVAILABLE

 ASY 72
STATUS : AVAILABLE

 ASY 73
STATUS : AVAILABLE

 ASY 74
STATUS : AVAILABLE

 ASY 75
STATUS : AVAILABLE

 ASY 76
STATUS : AVAILABLE

 ASY 77
STATUS : AVAILABLE

ASY 78
STATUS : AVAILABLE

DOUBLE LOOP HANA CHIFFON 3.0 #LHC

 Assalammualaikum ladies!!! 


RESTOCKED!!!!

NEW COLLECTION

KakD restock warna2 ni ok.. ada double loop chiffon uols siap dengan soft awning.. koleksi Syawal yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik chiffon nasiji, tak jarang ok uols... sangat cantik bila menggayakan Hana☺ tambahan charm menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop chiffon Hana yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Hana, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang




9 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : Korean chiffon(Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LHC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LHC 08
STATUS : AVAILABLE

 LHC 09
STATUS : AVAILABLE

 LHC 10
STATUS : AVAILABLE

 LHC 11
STATUS : AVAILABLE

 LHC 12
STATUS : AVAILABLE

 LHC 13
STATUS : AVAILABLE

 LHC 14
STATUS : AVAILABLE

 LHC 15
STATUS : AVAILABLE

 LHC 16
STATUS : AVAILABLE

Saturday, June 02, 2018

DOUBLE LOOP ALANA CURVE PREMIUM (SYAWAL) 6.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

SYAWAL COLLECTION


KakD restock lagi Alana premium ni ok..  
Alana premium batch ini special untuk Syawal yang bakal menjelang.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing curve yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ASY 60
STATUS : AVAILABLE

 ASY 61
STATUS : SOLD OUT

 ASY 62
STATUS : SOLD OUT

 ASY 63
STATUS : SOLD OUT

 ASY 64
STATUS : SOLD OUT

 ASY 65
STATUS : SOLD OUT

 ASY 66
STATUS : SOLD OUT

 ASY 67
STATUS : SOLD OUT

 ASY 68
STATUS : SOLD OUT

ASY 69
STATUS : SOLD OUT

Thursday, May 31, 2018

(SALE) DOUBLE LOOP ADRA PRINTED MOSS CREPE

 Assalammualaikum ladies!!! 

SALE

T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 1st June 2018 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)




SYAWAL LIMITED COLLECTION

Raya dengan koleksi printed gojes ni uols... matching dengan baju raya uols yang banyak plain tu kan...

KakD restock lagi koleksi printed moss crepe ni uolsss.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design. Menggunakan fabrik moss crepe ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
SALE RM40 each only!!!


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





LPL 46
STATUS : AVAILABLE

 LPL 47
STATUS : SOLD OUT

 LPL 48
STATUS : AVAILABLE

 LPL 49
STATUS : AVAILABLE

 LPL 50
STATUS : AVAILABLE

 LPL 51
STATUS : AVAILABLE

 LPL 52
STATUS : AVAILABLE

LPL 53
STATUS : AVAILABLE

Tuesday, May 29, 2018

(KIDS COLLECTION) INSTANT SHAWL DAISY MOSS CREPE #DK

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


KANAK-KANAK
LIMITED SYAWAL COLLECTION


Instant shawl Daisy untuk anak2 ya uols...
very d cantik.. 
Sesuai untuk anak2 berumur dari 7 - 12 tahun ok.. saiz kakD besarkan sikit ye.. 

Menggunakan fabrik moss crepe sepenuhnya.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat utk anak2 kita nak pakai sendiri. 

Istimewa Lily, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning mudah bentuk
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Warna yang sesuai utk kids




5 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size (sesuai untuk 7-12 thn)
Labuh dagu ke bawah +-50cm
Labuh belakang +-69cm

Material :  Fully Moss crepe

Kod : DK


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


LIMITED TIME OFFER
PROMOTION : 


1 helai RM30 each only!!!

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



DK 01
STATUS : SOLD OUT

 DK 02
STATUS : SOLD OUT


 DK 03
STATUS : AVAILABLE

 DK 04
STATUS : SOLD OUT

DK 05
STATUS : AVAILABLE

 
Blog Design by Delicious Design Studio