* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, February 15, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG (MOSS CREPE) 2.0 #MIT


 Assalammualaikum ladies!!! 


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺

Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya (free size tapi memang kakD buat labuh)




12 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-50cm
Labuh belakang +-75cm

Material : Moss crepe (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIT


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 HELAI RM110

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MIT 08
STATUS : SOLD OUT

 MIT 09
STATUS : AVAILABLE

 MIT 10
STATUS : SOLD OUT

 MIT 11
STATUS : SOLD OUT

 MIT 12
STATUS : SOLD OUT

 MIT 13
STATUS : SOLD OUT

 MIT 14
STATUS : SOLD OUT

 MIT 15
STATUS : SOLD OUT

 MIT 16
STATUS : AVAILABLE

 MIT 17
STATUS : SOLD OUT

 MIT 18
STATUS : AVAILABLE

MIT 19
STATUS : SOLD OUT

Wednesday, February 07, 2018

INSTANT LILY MOSS CREPE PRINTED (KIDS) #KL

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


KANAK-KANAK
LIMITED COLLECTION


Tudung instant Llily untuk anak2 ya uols...
Moss crepe printed dengan awning scuba ok.. very d cantik..

Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat utk anak2 kita nak pakai sendiri.

Istimewa Lily, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam




10 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size
Labuh dagu ke bawah +-33cm
Labuh belakang +-56cm
Material : Moss crepe(Body), Scuba (Soft awning)

Kod : KL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


LIMITED TIME OFFER
PROMOTION : 

NORMAL PRICE RM35

1 helai RM29 each only!!!

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 KL 01
STATUS : SOLD OUT

 KL 02
STATUS : SOLD OUT

 KL 03
STATUS : SOLD OUT

 KL 04
STATUS : SOLD OUT

 KL 05
STATUS : AVAILABLE

 KL 06
STATUS : SOLD OUT

 KL 07
STATUS : SOLD OUT

 KL 08
STATUS : SOLD OUT

 KL 09
STATUS : AVAILABLE

KL 10
STATUS : AVAILABLE


Friday, February 02, 2018

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM 4.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤



Alana premium batch ini special untuk uols yg nak glamor tapi simple.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

10 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 ASY 37
STATUS : AVAILABLE

 ASY 38
STATUS : AVAILABLE

 ASY 39
STATUS : AVAILABLE

 ASY 40
STATUS :  SOLD OUT

 ASY 41
STATUS : AVAILABLE

 ASY 42
STATUS :  SOLD OUT

 ASY 43
STATUS :  SOLD OUT

 ASY 44
STATUS :  SOLD OUT

 ASY 45
STATUS :  SOLD OUT

ASY 46
STATUS :  SOLD OUT

DOUBLE LOOP MOSS CREPE ADRA (PLAIN) #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


Koleksi plain pula uols.. moss crepe double loop ok..

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 MCA 01
STATUS : SOLD OUT

 MCA 02
STATUS : SOLD OUT

 MCA 03
STATUS : SOLD OUT

 MCA 04
STATUS : SOLD OUT

 MCA 05
STATUS : SOLD OUT

 MCA 06
STATUS : SOLD OUT

 MCA 07
STATUS : SOLD OUT

 MCA 08
STATUS : SOLD OUT

 MCA 09
STATUS : SOLD OUT

MCA 10
STATUS : SOLD OUT

Sunday, January 21, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG (MOSS CREPE) PRINTED #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


LIMITED COLLECTION
LAST CALL!!!!

Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺ tapi batch ni semua printed ok... 

Menggunakan fabrik moss crepe/lycra untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-86cm
Material : Moss crepe/lycra (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MIP 01
STATUS : SOLD OUT


 MIP 02
STATUS : AVAILABLE


MIP 03
STATUS : SOLD OUT


MIP 04
STATUS : SOLD OUT


 MIP 05
STATUS : SOLD OUT


 MIP 06
STATUS : SOLD OUT


MIP 07
STATUS : SOLD OUT


MIP 08
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio