* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, May 20, 2018

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM (SYAWAL) 5.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

SYAWAL COLLECTION
Alana premium batch ini special untuk Syawal yang bakal menjelang.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

13 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 ASY 47
STATUS : SOLD OUT


ASY 48
STATUS : SOLD OUT

 ASY 49
STATUS : SOLD OUT

 ASY 50
STATUS : SOLD OUT

 ASY 51
STATUS : SOLD OUT

 ASY 52
STATUS : SOLD OUT

 ASY 53
STATUS : SOLD OUT

 ASY 54
STATUS : SOLD OUT

 ASY 55
STATUS : SOLD OUT

 ASY 56
STATUS : SOLD OUT

 ASY 57
STATUS : SOLD OUT

 ASY 58
STATUS : SOLD OUT

ASY 59
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA PREMIUM (MOSS CREPE) 2.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


Wowww....ada Adra premium uols.. koleksi Syawal yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ tambahan diamond menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




9 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MCA 11
STATUS : SOLD OUT

 MCA 12
STATUS : SOLD OUT

 MCA 13
STATUS : SOLD OUT

 MCA 14
STATUS : SOLD OUT

 MCA 15
STATUS : AVAILABLE

 MCA 16
STATUS : SOLD OUT

 MCA 17
STATUS : SOLD OUT

 MCA 18
STATUS : AVAILABLE

MCA 19
STATUS : SOLD OUT


Saturday, May 12, 2018

(MOTHER'S DAY SALE)


MOTHER'S DAY SALE


Assalammualaikum ladies,

SALE sempena Hari Ibu ok...
Ada beberapa design yang kami buat sale ye. Boleh scroll ke bawah untuk view posting ini.








T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 13th - 20th May 2018 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)





1) DOUBLE LOOP LAYLA

Type : Instant Dua muka (Soft awning attached)

Size : Adjustable to XL
(Approx. 1.9m x 0.75m)

Material : Heavy Chiffon (outer), Cotton (inner)

Kod : LAY

NORMAL PRICE RM45


OFFER:

1 helai RM35 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 LAY 65
STATUS : SOLD OUT

LAY 70
STATUS : SOLD OUT













2) INSTANT SHAWL TIARA

Type : Instant Shawl (Soft awning attached)

Size : One size  (L-XL)
Labuh dagu ke bawah +-60cm
Labuh belakang +-79cm

Material : High quality heavy chiffon double layer (body)
Scuba (awning)

Kod : ST

NORMAL PRICE RM65


OFFER: 

1 helai RM50 each ONLY!!! (SAVE RM15)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 ST 02
STATUS : SOLD OUT

 ST 04
STATUS : SOLD OUT

 ST 06
STATUS : AVAILABLE

 ST 07
STATUS : SOLD OUT

ST 08
STATUS : SOLD OUT







3) INSTANT SHAWL DURAH

Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size 
Labuh dagu ke bawah +-72cm 
Labuh belakang +-81cm

Material : High quality moss crepe lycra (body) 
Scuba (awning)

Kod : DUR

NORMAL PRICE RM55


OFFER: 

1 helai RM45 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)


 DUR 01
STATUS : SOLD OUT

DUR 06
STATUS : SOLD OUT





4) INSTANT SHAWL MIA SYAWAL

Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size 
Labuh dagu ke bawah +-68cm
Labuh belakang +-72cm

Material : High quality moss crepe lycra (body) dan chiffon
Scuba (awning)

Kod : SM

NORMAL PRICE RM55


OFFER: 

1 helai RM45 each ONLY!!! (SAVE RM10)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 (Untuk 1-2 helai)



 SM 22
STATUS : AVAILABLE

 SM 27
STATUS : AVAILABLE

 SM 29
STATUS : AVAILABLE

 SM 30
STATUS : SOLD OUT

SM 31
STATUS : AVAILABLE

Tuesday, May 01, 2018

INSTANT SHAWL TIARA CHIFFON #ST

 Assalammualaikum ladies!!! 


Koleksi terbaru dari inDiana Instant Shawl Tiara.. tudung sarung ala shawl ni kakD buat saiz labuh sahaja ya..☺
Kali ini kakD buat menggunakan kain heavy chiffon 2 layer ok so tak jarang, awning macam biasa scuba fevret ramai...
Nampak mcam pakai shawl kan.. padahal sarung gitu aje...

Menggunakan fabrik lembut dan flowy.. 


Istimewa Tiara, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik heavy chiffon yang sangat selesa dan flowy
❤ warna2 yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz L-XL ya




8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size  (L-XL)
Labuh dagu ke bawah +-60cm
Labuh belakang +-79cm

Material : High quality heavy chiffon double layer (body)
Scuba (awning)

Kod : ST


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM65 each
PEMBELIAN 2 helai ke atas, RM60 each

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ST 01
STATUS : AVAILABLE

 ST 02
STATUS : AVAILABLE

 ST 03
STATUS : SOLD OUT

 ST 04
STATUS : AVAILABLE

 ST 05
STATUS : SOLD OUT

 ST 06
STATUS : AVAILABLE

ST 07
STATUS : AVAILABLE

ST 08 (sorry gambar model tiada)
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio