* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, July 08, 2019

SALE JIMAT TRIPLE!!!!

Assalammualaikum korang...

KakD nak buat SALE JIMAT TRIPLE.. bukan berganda dah jimatnya..
kalau korang boleh pi beli kain, tempah jahit kot dpt harga ni, meh cari kakD...haha... even kakD pun tak dpt balik modal pun.. tapi xpe utk loyal customer kakD nak sedekah bg pakat2 boleh pakai..

Details setiap tudung ada pada setiap gambar dan bawah gambar ye.. pls baca dulu ok gurlsss...


HARGA PROMOSI !!!



Jangan dok pikiaq lama2 sgt korang.. stok tak bnyk pun ni... paras2 hidung ja...
dah tgk, ambil kod kat gambar, tengok harga, kira total campur pos, agak2 ada bajet, terus wasap kakD untuk ORDER okey korang.. senang...
Hangpa senang, kakD pun senang... tapi ada syarat pembelian seperti di bawah:



T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 9th July 2019 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)



 
TM 02 (AVAILABLE)

TLP 02 (SOLD OUT)


CMP 05 (DOUBLE LOOP) (AVAILABLE)


CMP 08 (DOUBLE LOOP) (AVAILABLE)


 ROS 01 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 ROS 03 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 ROS 09 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 HIJ 09 (CHIFFON) (SOLD OUT)

 SMP 02 (CHIFFON, INSTANT WITH INNER NECK SOFT AWNING) 
(SOLD OUT)

 PLM 48 (SOLD OUT)


 BR 06 (HEAVY CHIFFON) (AVAILABLE)


 MDL 06  (AVAILABLE)

MDP 06  (AVAILABLE)



MDL 17  (SOLD OUT)

MDL 33  (SOLD OUT)

MDL 36  (SOLD OUT)

MDL 42  (AVAILABLE)

 MDL 43  (SOLD OUT)

MDM 04  (SOLD OUT)

DHJ 02 (CHIFFON)  (SOLD OUT)

MCP 09 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (SOLD OUT)

MCP 30 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (AVAILABLE)

MCP 32 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (SOLD OUT)

MCP 63 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (AVAILABLE)


MCE 06 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PLAIN)
  (AVAILABLE)

SSR 03 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)

SSR 05 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)

SSR 06 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)


MSC 04 (CREPE CHIFFON)
  (SOLD OUT)

M2T 11 (MOSS CREPE)
  (SOLD OUT)

 
Blog Design by Delicious Design Studio