* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, May 09, 2019

DOUBLE LOOP HANA SYAWAL 6.0 #LHC

 Assalammualaikum ladies!!! 




NEW COLOUR!!!


KakD restock Hana Syawal dengan warna2 baru tau uols.. Hana adalah double loop chiffon uols siap dengan soft awning.. design yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik chiffon, tak jarang ok uols... sangat cantik bila menggayakan Hana☺ tambahan aksesori kilau2 menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop chiffon Hana yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Hana, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL





10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : Chiffon nasiji (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LHC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




LHC 39
STATUS : SOLD OUT

LHC 40
STATUS : SOLD OUT

LHC 41
STATUS : SOLD OUT

LHC 42
STATUS : SOLD OUT

LHC 43
STATUS : SOLD OUT

LHC 44
STATUS : AVAILABLE

LHC 45
STATUS : SOLD OUT

LHC 46
STATUS : SOLD OUT

LHC 47
STATUS : SOLD OUT

LHC 48
STATUS : SOLD OUT


INSTANT SHAWL MIA SYAWAL 4.0 #SMS

 Assalammualaikum ladies!!! 



Instant shawl Mia Syawal, koleksi MiaRaya ni dah 2nd batch ye uols.. tudung sarung ala shawl ni bakal menambat hati anda di pagi Syawal..☺ Jangan tunggu lama2 uols.. koleksi Raya mmg selalu cepat SOLD OUT!!

Kali ini kakD buat menggunakan kain moss crepe, awning pun dari moss crepe tau..uols WAJIB cuba sebab awning ni besttttt sgttttt.. anti tembam lagi,,,

Menggunakan fabrik lembut dan less iron.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 
Tambahan aksesori yg pasti memberi kelainan kepada si pemakai


Istimewa Mia, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ warna2 yang mengancam
❤ Potongan yang menarik dan labuh, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya (free size tapi memang kakD buat labuh mcm L ok)




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-68cm
Labuh belakang +-77cm

Material : Fully High quality moss crepe lycra 


Kod : SMS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM55 each
COMBO 3 HELAI RM150

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




SMS 11
STATUS : AVAILABLE

SMS 12
STATUS : AVAILABLE

SMS 13
STATUS : SOLD OUT

SMS 14
STATUS : SOLD OUT

SMS 15
STATUS : AVAILABLE

SMS 16
STATUS : AVAILABLE

SMS 17
STATUS : SOLD OUT

SMS 18
STATUS : SOLD OUT

SMS 19
STATUS : SOLD OUT

SMS 20
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio