* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, February 08, 2019

DOUBLE LOOP RAYNA / HANA (SOFT AWNING) #DLR/LHC

❤ Assalammualaikum WBT❤


Koleksi terbaru Double Loop Rayna dan Hana... 
Rayna dan Hana adalah double loop shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols.. ramai suka soft awning kan? so uols kena try ok..
Rayna menggunakan fabrik bubble chiffon, less iron tau uols...
Hana pula menggunakan fabrik korean chiffon.. both fabrik tak jarang ok.. Antara fabrik pilihan kami..
Mudah sangat digayakan.


10 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI RAYNA DAN HANA :

❤  Dua kali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik yang tidak jarang dan sejuk
❤ Warna2 yang mudah suai padan 
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Double Loop Shawl (Soft awning attached)

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
KOD DLR - Bubble Chiffon (shawl), Scuba (soft awning)
KOD LHC - Korean Chiffon (shawl), Scuba (soft awning)



SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45
COMBO 3 HELAI RM120


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






DLR 34
STATUS : AVAILABLE

DLR 35
STATUS : SOLD OUT

DLR 36
STATUS : SOLD OUT

DLR 37
STATUS : SOLD OUT

DLR 38
STATUS : AVAILABLE


LHC 34
STATUS : SOLD OUT

LHC 35
STATUS : SOLD OUT

LHC 36
STATUS : SOLD OUT

LHC 37
STATUS : SOLD OUT

LHC 38
STATUS : SOLD OUT


SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (1 LOOP) #CHL

 Assalammualaikum ladies!!! 




MUST HAVE COLLECTION!!!

Semi instant shawl Chloe dulu2 kakD pernah buat, sapa yg follow kami dari dulu memang tahu koleksi Chloe adalah paling BEST tau... 
 Menggunakan fabrik jersey cotton, antara fabrik best sebab dah takde nak gosok2 teliti sgt.. betul uols... memang mudah dijaga. 


Memperkenalkan semi instant shawl Chloe yang mudah digayakan dengan hanya sarung dan sekali lilit. Mempunyai potongan seperti double loop biasa. Memang terletak je bila dah pakai.. mmg best!!! 
Boleh juga digayakan seperti double loop tau.. (video disediakan..wasap ok)
Kelabuhan pun melepasi dada tau uols..



Istimewa semi instant shawl Chloe, 

❤ Hanya 1 kali sarung dan  sekali lilit
❤ Fabrik mudah bentuk  dan sgt selesa  
❤ Warna yang menarik
❤ Terletak dan mudah shj digayakan dan menjimatkan masa
❤ Kain tak jarang




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Semi Instant Shawl (no soft awning)

Size : One size - 1.8m

Material : Jersey cotton

Kod : CHL

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





CHL 81
STATUS : SOLD OUT

CHL 82
STATUS : SOLD OUT

CHL 83
STATUS : AVAILABLE

CHL 84
STATUS : AVAILABLE

CHL 85
STATUS : AVAILABLE

CHL 86
STATUS : SOLD OUT

CHL 87
STATUS : AVAILABLE

CHL 88
STATUS : AVAILABLE

CHL 89
STATUS : AVAILABLE

CHL 90
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio