* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, August 15, 2019

SALE COMBO 3 HELAI RM100 + FREE 1

Assalammualaikum korang...

KakD nak buat COMBO SALE..
Seriously, kalau SALE mmg cepat je habis.. so mana dah berkenan terus je order dengan wasap ke +60193168871 ok... atau klik link ni je.. 
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/

Details setiap tudung ada pada setiap gambar dan bawah gambar ye.. pls baca dulu ok gurlsss...


HARGA PROMOSI !!!


RM36 EACH
3PCS FOR RM100 + FREE 1  RANDOM

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM9, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini  https://sale3rm100.wasap.my/

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







1) TUDUNG INSTANT MALIKHA PRINTED


Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe/lycra yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.



Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-76cm


Material : Lycra/Moss crepe(Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP



 MIP 96 (AVAILABLE)

  MIP 98 (AVAILABLE)

  MIP 99 (AVAILABLE)

  MIP 100 (SOLD OUT)

  MIP 101 (SOLD OUT)

  MIP 102 (SOLD OUT)

  MIP 103 (AVAILABLE)

 MIP 104 (AVAILABLE)

 MIP 105 (SOLD OUT)













2) INSTANT SHAWL RIZKI


Istimewa Rizki, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, tak jarang , flowy dan sejuk
❤ Soft awning fabrik scuba on point aje pakai
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan butterfly yang labuh




Type : Instant shawl soft awning

Size : One size  (boleh laras dari M-L)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)
Kod : ISR


 ISR 12 (AVAILABLE)

  ISR 13 (AVAILABLE)

  ISR 14 (AVAILABLE)

 ISR 15 (AVAILABLE)







3) INSTANT BAWAL SOFT AWNING


Istimewa Andika, 

❤  Sekali sarung sahaja then uols pin lah gaya apa yg uols nak ok
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, dan tak jarang 
❤ Soft awning fabrik scuba mmg mudah bentuk
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan yang labuh, bidang 55, pelbagai gaya yg uols boleh buat




Type : Instant bawal soft awning

Size : One size  (Bidang 55)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)

Kod : BSR


BSR 01 (SOLD OUT)

BSR 02 (AVAILABLE)

BSR 07 (AVAILABLE)




 
Blog Design by Delicious Design Studio