* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, June 14, 2019

INSTANT SHAWL RIZKI #ISR

 Assalammualaikum ladies!!! 



NEW DESIGN!!!
NEW DESIGN!!!

Instant shawl Rizki yang akan menambat hati uols..

Sebabbbbbbb....

Mudah pakai, cutting butterfly so tak perlu banyak adjust bahagian tepi.. cutting pun cantik dan labuh ye...Soft awning scuba pula senang bentuk, cantik pakai nak pi open house... haha...

 kak D menggunakan fabrik korean chiffon tau.. tak jarang dan yg penting flowy dan sejuk uolsss..


Istimewa Rizki, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik korean chiffon yang sangat selesa, tak jarang , flowy dan sejuk
❤ Soft awning fabrik scuba mmg mudah bentuk
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan butterfly yang labuh





9 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant bawal soft awning

Size : One size  (labuh depan +- 71cm, belakang +- 80cm)

Material : Korean chiffon (body) ,scuba (awning)


Kod : ISR


SERIOUS BUYER ONLY!!!!

(HARGA BIASA RM49)



PROMO SYAWAL PRICE : 
1 helai RM40 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


(Ketinggian model 157cm)




ISR 01
STATUS : SOLD OUT

ISR 02
STATUS : AVAILABLE

ISR 03
STATUS : SOLD OUT

ISR 04
STATUS : SOLD OUT

ISR 05
STATUS : SOLD OUT

ISR 06
STATUS : SOLD OUT

ISR 07
STATUS : SOLD OUT

ISR 08
STATUS : SOLD OUT

ISR 09
STATUS : SOLD OUT


INSTANT BAWAL SOFT AWNING ANDIKA (MOSS CREPE) #BSR

 Assalammualaikum ladies!!! 



KakD jatuh cinta betul dengan instant bawal soft awning ni uolsss...
WAJIB beli!!!!  Mcm2 gaya boleh buat sebab kakD buat bidang besar ye, bidang 55.. so unlimited cara pakai uols boleh try...

Soft awning scuba pula senang bentuk, cantik pakai pagi raya, tapi raya ke berapa pun cantiklah pakai kesimpulannya..haha...

 Kali ini kak D menggunakan fabrik moss crepe tau.. tak jarang dan yg penting takde nak gosok2 bagai..


Istimewa Andika, 

❤  Sekali sarung sahaja then uols pin lah gaya apa yg uols nak ok
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, dan tak jarang 
❤ Soft awning fabrik scuba mmg mudah bentuk
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan yang labuh, bidang 55, pelbagai gaya yg uols boleh buat





10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant bawal soft awning

Size : One size  (Bidang 55)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)


Kod : BSR


SERIOUS BUYER ONLY!!!!

(HARGA BIASA RM49)



PROMO RAYA PRICE : 
1 helai RM40 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


(Ketinggian model 157cm)




BSR 01
STATUS : AVAILABLE

BSR 02
STATUS : AVAILABLE

BSR 03
STATUS : SOLD OUT

BSR 04
STATUS : SOLD OUT

BSR 05
STATUS : AVAILABLE

BSR 06
STATUS : SOLD OUT

BSR 07
STATUS : AVAILABLE

BSR 08
STATUS : SOLD OUT

BSR 09
STATUS : SOLD OUT

BSR 10
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio