* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, May 25, 2019

INSTANT BAWAL SOFT AWNING ANDIKA #BSA

 Assalammualaikum ladies!!! 



KakD jatuh cinta betul dengan instant bawal soft awning ni uolsss...
WAJIB beli!!!!  Mcm2 gaya boleh buat sebab kakD buat bidang besar ye, bidang 55.. so unlimited cara pakai uols boleh try...

Soft awning scuba pula senang bentuk, cantik pakai pagi raya, tapi raya ke berapa pun cantiklah pakai kesimpulannya..haha...

Menggunakan fabrik heavy chiffon double layer tau.. tak jarang..


Istimewa Andika, 

❤  Sekali sarung sahaja then uols pin lah gaya apa yg uols nak ok
❤ Fabrik heavy chiffon yang sangat selesa, double layer dan flowy
❤ Soft awning fabrik scuba mmg mudah bentuk
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan yang labuh, bidang 55, pelbagai gaya yg uols boleh buat





10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant bawal soft awning

Size : One size  (Bidang 55)

Material : High quality heavy chiffon ,scuba (awning)


Kod : BSA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!

(HARGA BIASA RM49)



PROMO RAYA PRICE : 
1 helai RM40 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


(Ketinggian model 157cm)


BSA 01
STATUS : SOLD OUT

BSA 02
STATUS : SOLD OUT

BSA 03
STATUS : SOLD OUT

BSA 04
STATUS : SOLD OUT

BSA 05
STATUS : AVAILABLE

BSA 06
STATUS : SOLD OUT

BSA 07
STATUS : SOLD OUT

BSA 08
STATUS : SOLD OUT

BSA 09
STATUS : SOLD OUT

BSA 10
STATUS : AVAILABLE


0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio