* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, May 22, 2019

COMBO RAYA 3PCS RM100!!!


COMBO RAYA
3PCS RM100 
BOLEH CAMPUR 3 DESIGN DI ENTRY INI SAHAJA
(Double Loop Hana, Double Loop Alana, Instant Shawl Mia) 


1)  DOUBLE LOOP HANA



Menggunakan fabrik chiffon, tak jarang ok uols... sangat cantik bila menggayakan Hana☺ 


Memperkenalkan instant double loop chiffon Hana yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Hana, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL





14 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : Chiffon nasiji (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LHC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM40 each
COMBO 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





LHC 47
STATUS : SOLD OUT

LHC 48
STATUS : SOLD OUT

LHC 49
STATUS : SOLD OUT

LHC 50
STATUS : SOLD OUT

LHC 51
STATUS : SOLD OUT

LHC 52
STATUS : SOLD OUT

LHC 53
STATUS : SOLD OUT

LHC 54
STATUS : SOLD OUT

LHC 55
STATUS : SOLD OUT

LHC 56
STATUS : AVAILABLE

LHC 57
STATUS : AVAILABLE

LHC 58
STATUS : SOLD OUT

LHC 59
STATUS : SOLD OUT

LHC 60
STATUS : SOLD OUT









2)  DOUBLE LOOP ALANA


Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

8 pilihan warna ok..




INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik georgette chiffon yang mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L/XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing curve yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L

Material :
Georgette chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






ASY 99
STATUS : SOLD OUT

ASY 100
STATUS : SOLD OUT

ASY 101
STATUS : AVAILABLE

ASY 102
STATUS : SOLD OUT

ASY 103
STATUS : AVAILABLE

ASY 104
STATUS : AVAILABLE

ASY 105
STATUS : AVAILABLE

ASY 106
STATUS : AVAILABLE







3)  INSTANT SHAWL MIA SYAWAL



Kali ini kakD buat menggunakan kain moss crepe, awning pun dari moss crepe tau..uols WAJIB cuba sebab awning ni besttttt sgttttt.. anti tembam lagi,,,

Menggunakan fabrik lembut dan less iron.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 
Tambahan aksesori yg pasti memberi kelainan kepada si pemakai


Istimewa Mia, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ warna2 yang mengancam
❤ Potongan yang menarik dan labuh, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah
❤ Saiz M-L ya (free size tapi memang kakD buat labuh mcm L ok)




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung ala shawl

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-68cm
Labuh belakang +-77cm

Material : Fully High quality moss crepe lycra 


Kod : SMS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 HELAI RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


SMS 11
STATUS : AVAILABLE

SMS 12
STATUS : SOLD OUT

SMS 15
STATUS : AVAILABLE

SMS 16
STATUS : SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio