* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, February 08, 2019

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (1 LOOP) #CHL

 Assalammualaikum ladies!!! 




MUST HAVE COLLECTION!!!

Semi instant shawl Chloe dulu2 kakD pernah buat, sapa yg follow kami dari dulu memang tahu koleksi Chloe adalah paling BEST tau... 
 Menggunakan fabrik jersey cotton, antara fabrik best sebab dah takde nak gosok2 teliti sgt.. betul uols... memang mudah dijaga. 


Memperkenalkan semi instant shawl Chloe yang mudah digayakan dengan hanya sarung dan sekali lilit. Mempunyai potongan seperti double loop biasa. Memang terletak je bila dah pakai.. mmg best!!! 
Boleh juga digayakan seperti double loop tau.. (video disediakan..wasap ok)
Kelabuhan pun melepasi dada tau uols..



Istimewa semi instant shawl Chloe, 

❤ Hanya 1 kali sarung dan  sekali lilit
❤ Fabrik mudah bentuk  dan sgt selesa  
❤ Warna yang menarik
❤ Terletak dan mudah shj digayakan dan menjimatkan masa
❤ Kain tak jarang




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Semi Instant Shawl (no soft awning)

Size : One size - 1.8m

Material : Jersey cotton

Kod : CHL

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





CHL 81
STATUS : SOLD OUT

CHL 82
STATUS : SOLD OUT

CHL 83
STATUS : AVAILABLE

CHL 84
STATUS : AVAILABLE

CHL 85
STATUS : AVAILABLE

CHL 86
STATUS : SOLD OUT

CHL 87
STATUS : AVAILABLE

CHL 88
STATUS : AVAILABLE

CHL 89
STATUS : AVAILABLE

CHL 90
STATUS : SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio