* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, August 07, 2018

HIJAB SYRIA DONNA #HD

 Assalammualaikum ladies!!! 




Ada yang tanya, kakD tak buat syria dah ke? design syria ni kalau uols yg belum tahu, syria adalah design lama tapi masih ramai yg meminati syria walaupun kena pakai inner dan body asing ok...hehe....

So, disebabkan kakD sgt particular bab2 nak cover pipi..haha, kakD buat syria chiffon beserta inner cotton soft awning.. uols memang tak perlu risau anak tudung ternaik la, apa la kan...
Inner neck tu uols boleh pakai dengan koleksi tudung yang lain juga atau boleh pakai macam tu sahaja untuk aktiviti beriadah sebab agak labuh. (anak2 kakD pun pakai inner ni pi sekolah tau uols sbb cutting sesuai juga untuk kids)

 Menggunakan fabrik heavy chiffon untuk outer dan cotton lycra untuk inner neck cover, cotton lycra ni yg best tak perlu gosok, awning pun mudah bentuk ye uols...☺ 



Istimewa Hijab Donna, 

❤ 2 helai sarung shj (Inner dan outer)
❤ soft awning fabrik cotton lycra yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa  
❤ Warna yang menarik
Satu saiz shj tapi masih cover depan dan belakang

8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Syria (2 pieces)

Size : One size 
labuh depan -+65cm, belakang -+ 73cm

Material : Heavy chiffon (Outer), Cotton lycra (Inner neck Soft awning)

Kod : HD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO PRICE : 

1 helai RM59 each



(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 HD 01
STATUS : AVAILABLE

 HD 02
STATUS : AVAILABLE

 HD 03
STATUS : AVAILABLE

 HD 04
STATUS : SOLD OUT

 HD 05
STATUS : AVAILABLE

 HD 06
STATUS : AVAILABLE

 HD 07
STATUS : AVAILABLE

HD 08
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA (MOSS CREPE) 4.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 


RESTOCKED!!
KOLEKSI HOT!!!!!

Wowww....ada Adra lagi uolsss.. simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ 


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MCA 27
STATUS : SOLD OUT

 MCA 28
STATUS : SOLD OUT

 MCA 29
STATUS : SOLD OUT

 MCA 30
STATUS : SOLD OUT

 MCA 31
STATUS : AVAILABLE

 MCA 32
STATUS : SOLD OUT

 MCA 33
STATUS : SOLD OUT

 MCA 34
STATUS : SOLD OUT

 MCA 35
STATUS : SOLD OUT

MCA 36
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio