* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, November 09, 2018

LONG SHAWL CRUSH CHIFFON #LSC


❤ Assalammualaikum WBT❤


NEW COLLECTION!!!! 

Long shawl sekarang juga ramai yg suka pakai tau...
kali ni version long shawl malas... 
Namanya malas sbb shawl ni tak perlu gosok tau.. 
Dengan design crush macam tu, sgt trendy uols pakai... 
walau bagainamapun, KakD tahu ramai yg suka double loop so kakD dah buat video tutorial untuk uols yg nak  jadikan long shawl ni kpd double loop, mudah sgt uols....



10 pilihan warna gojes2 uols....


INFO MENARIK MENGENAI LONG SHAWL CRUSH :

❤ Fabrik yg tidak perlu digosok
❤ Design crush memberikan efek kelainan pada shawl
❤ Mudah bentuk dan mudah jaga
❤ Warna2 yang mudah suai padan 





Type : Long shawl

Size : One size  - 1.7m x 0.75m


Material :
Chiffon

Kod : LSC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

PROMO SALE

1 helai RM19 ONLY!!!!

(Harga biasa RM30)


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



MODEL MENGGAYAKAN SHAWL CRUSH


 LSC 01
STATUS : SOLD OUT

 LSC 02
STATUS : SOLD OUT

 LSC 03
STATUS : SOLD OUT

 LSC 04
STATUS : SOLD OUT

 LSC 05
STATUS : SOLD OUT

 LSC 06
STATUS : SOLD OUT

 LSC 07
STATUS : SOLD OUT

 LSC 08
STATUS : SOLD OUT

 LSC 09
STATUS : SOLD OUT

LSC 10
STATUS : SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio