* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, September 10, 2018

SEMI INSTANT SHAWL HONEY #SSH

 Assalammualaikum ladies!!! 




NEW COLLECTION!!!

Semi instant shawl Honey with soft awning pasti menggegarkan jiwa anda..

 Menggunakan fabrik chiffon nasigi, antara fabrik best selling kami tau.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, uols mesti suka. ☺ 


Memperkenalkan semi instant shawl Honey yang mudah digayakan dengan hanya sarung dan sekali lilit. Mempunyai pontongan butterfly so uols tak perlu nak adjust kelabuhan. Memang terletak je bila dah pakai.. mmg best!!! Kelabuhan pun melepasi dada tau uols.. labuh dari saiz biasa



Istimewa semi instant shawl Honey, 

❤ Hanya 1 kali sarung dan  sekali lilit
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik chiffon nasigi yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Portongan butterfly dan terletak shj bila digayakan
❤ Tambahan charm yg menarik
❤ Kain tak jarang




8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Semi Instant Shawl (with soft awning)

Size : One size - 
labuh depan +-77cm, belakang +-67cm

Material : Chiffon nasigi (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : SSH

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
COMBO 3 helai RM130


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 untuk 1 helai
SM RM8, SS RM12 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



SSH 01
STATUS : AVAILABLE

 SSH 02
STATUS : SOLD OUT

 SSH 03
STATUS : AVAILABLE

 SSH 04
STATUS : AVAILABLE

 SSH 05
STATUS : SOLD OUT

 SSH 06
STATUS : AVAILABLE

 SSH 07
STATUS : SOLD OUT

SSH 08
STATUS : AVAILABLE


0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio