* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, May 29, 2018

(KIDS COLLECTION) INSTANT SHAWL DAISY MOSS CREPE #DK

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


KANAK-KANAK
LIMITED SYAWAL COLLECTION


Instant shawl Daisy untuk anak2 ya uols...
very d cantik.. 
Sesuai untuk anak2 berumur dari 7 - 12 tahun ok.. saiz kakD besarkan sikit ye.. 

Menggunakan fabrik moss crepe sepenuhnya.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat utk anak2 kita nak pakai sendiri. 

Istimewa Lily, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning mudah bentuk
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Warna yang sesuai utk kids




5 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size (sesuai untuk 7-12 thn)
Labuh dagu ke bawah +-50cm
Labuh belakang +-69cm

Material :  Fully Moss crepe

Kod : DK


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


LIMITED TIME OFFER
PROMOTION : 


1 helai RM30 each only!!!

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



DK 01
STATUS : SOLD OUT

 DK 02
STATUS : SOLD OUT


 DK 03
STATUS : AVAILABLE

 DK 04
STATUS : SOLD OUT

DK 05
STATUS : AVAILABLE

DOUBLE LOOP HANA CHIFFON #LHC

 Assalammualaikum ladies!!! 

NEW COLLECTION

Wowww....ada double loop chiffon uols.. koleksi Syawal yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik chiffon nasiji, tak jarang ok uols... sangat cantik bila menggayakan Hana☺ tambahan charm menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop chiffon Hana yang mudah digayakan.



Istimewa double loop Hana, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang




7 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : Chiffon nasiji (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LHC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LHC 01
STATUS : SOLD OUT

 LHC 02
STATUS : SOLD OUT

 LHC 03
STATUS : SOLD OUT

 LHC 04
STATUS : SOLD OUT

 LHC 05
STATUS : SOLD OUT

 LHC 06
STATUS : SOLD OUT

LHC 07
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ADRA PREMIUM (MOSS CREPE) 3.0 #MCA

 Assalammualaikum ladies!!! 

RESTOCKED!!

Wowww....ada Adra premium uols.. koleksi Syawal yang simple dan menarik.

 Menggunakan fabrik moss crepe, katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺ tambahan diamond menyerikan si pemakai...


Memperkenalkan instant double loop moss crepe Adra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa 
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Warna yang menarik
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : MCA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM45 each
COMBO 3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



MCA 13
STATUS : SOLD OUT

 MCA 20
STATUS : SOLD OUT

 MCA 21
STATUS : AVAILABLE

 MCA 22
STATUS : SOLD OUT

 MCA 23
STATUS : SOLD OUT

 MCA 24
STATUS : SOLD OUT

 MCA 25
STATUS : SOLD OUT

MCA 26
STATUS : AVAILABLE

Wednesday, May 23, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG PRINTED (SOFT AWNING) 6.0 #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


SYAWAL LIMITED COLLECTION


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺  

Sapa kata raya tak boleh pakai tudung sarung gini???
janji corak meletopp, uols memang nampak gojes ok...

Menggunakan fabrik moss crepeberkualiti ITY320g untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-51cm
Labuh belakang +-80cm


Material : Moss crepe/lycra (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MIP 59
STATUS : SOLD OUT


 MIP 60
STATUS : SOLD OUT


 MIP 61
STATUS : SOLD OUT


 MIP 62
STATUS : SOLD OUT


 MIP 63
STATUS : SOLD OUT


 MIP 64
STATUS : SOLD OUT


 MIP 65
STATUS : SOLD OUT


 MIP 66
STATUS : SOLD OUT

Sunday, May 20, 2018

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM (SYAWAL) 5.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤

SYAWAL COLLECTION
Alana premium batch ini special untuk Syawal yang bakal menjelang.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

13 pilihan warna ok..



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 ASY 47
STATUS : SOLD OUT


ASY 48
STATUS : SOLD OUT

 ASY 49
STATUS : SOLD OUT

 ASY 50
STATUS : SOLD OUT

 ASY 51
STATUS : SOLD OUT

 ASY 52
STATUS : SOLD OUT

 ASY 53
STATUS : SOLD OUT

 ASY 54
STATUS : SOLD OUT

 ASY 55
STATUS : SOLD OUT

 ASY 56
STATUS : SOLD OUT

 ASY 57
STATUS : SOLD OUT

 ASY 58
STATUS : SOLD OUT

ASY 59
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio