* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, January 21, 2018

MALIKHA INSTANT TUDUNG (MOSS CREPE) PRINTED #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


LIMITED COLLECTION
LAST CALL!!!!

Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺ tapi batch ni semua printed ok... 

Menggunakan fabrik moss crepe/lycra untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-86cm
Material : Moss crepe/lycra (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)


Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MIP 01
STATUS : SOLD OUT


 MIP 02
STATUS : AVAILABLE


MIP 03
STATUS : SOLD OUT


MIP 04
STATUS : SOLD OUT


 MIP 05
STATUS : SOLD OUT


 MIP 06
STATUS : SOLD OUT


MIP 07
STATUS : SOLD OUT


MIP 08
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP PRINTED PREMIUM (MOSS CREPE/LYCRA) 3.0 #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 

LIMITED COLLECTION
LAST CALL!!!!

3 minggu ni kakD restock lagi koleksi printed moss crepe lycra ni.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design dan ada few corak kakD dpt restock ok.. Menggunakan fabrik moss crepe/lycra ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




12 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL (2m)

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM55 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 LPL 04 
STATUS : SOLD OUT


 LPL 10
STATUS : SOLD OUT


 LPL 13
STATUS : SOLD OUT


 LPL 16
STATUS : SOLD OUT


 LPL 18
STATUS : SOLD OUT


 LPL 19
STATUS : SOLD OUT


LPL 20
STATUS : SOLD OUT


LPL 21
STATUS : AVAILABLE


LPL 22
STATUS : SOLD OUT


LPL 23
STATUS : AVAILABLE


LPL 24
STATUS : SOLD OUT



LPL 25
STATUS : SOLD OUT

BASIC DOUBLE LOOP PREMIUM MOSS CREPE/LYCRA PRINTED #MDL

 Assalammualaikum ladies!!! 

LIMITED COLLECTION
LAST CALL!!!!

3 minggu ni kakD restock lagi koleksi printed moss crepe lycra ni.. sebab banyak sangat permintaan dan feedback positif dari customer2 yang dah beli koleksi ni... 

Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design dan ada few corak kakD dpt restock ok.. Menggunakan fabrik moss crepe/lycra ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga.. Untuk basic ni takde attach soft awning ye... 

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-L
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L (1.8M)

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer)

Kod : MDL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM55 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM50 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




MDL 43
STATUS : AVAILABLE

MDL 44
STATUS : AVAILABLE

MDL 45
STATUS : SOLD OUT

MDL 46
STATUS : AVAILABLE

MDL 47
STATUS : SOLD OUT

MDL 48
STATUS : SOLD OUT

MDL 49
STATUS : SOLD OUT

MDL 50
STATUS : SOLD OUT

Thursday, January 11, 2018

DOUBLE LOOP PRINTED PREMIUM (MOSS CREPE/LYCRA) 2.0 #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 



Minggu ni kakD restock lagi koleksi printed moss crepe lycra ni uols..
Batch kali ini memang meletopp dengan corak2 custom design dari kami okey.. Menggunakan fabrik moss crepe/lycra ITY320g, memang sangat2 selesa dan top kualitinya... katanya antara fabrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa menggunakan fabrik ITY 320g
❤ Soft awning fabrik scuba 
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL
❤ Kain tak jarang dan tak perlu gosok. jimat masa uols




11 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM55 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LPL 09
STATUS : SOLD OUT


 LPL 10
STATUS : AVAILABLE


 LPL 11
STATUS : SOLD OUT


 LPL 12
STATUS : SOLD OUT


 LPL 13
STATUS : AVAILABLE


 LPL 14
STATUS : SOLD OUT


 LPL 15
STATUS : SOLD OUT


 LPL 16
STATUS : SOLD OUT


 LPL 17
STATUS : SOLD OUT


 LPL 18
STATUS : SOLD OUT


 LPL 19
STATUS : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio