* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, December 31, 2017

DOUBLE LOOP PRINTED LYCRA/MOSSCREPE #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 



Ramai tunggu koleksi printed lycra ni kan.. katanya antara fanrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LPL 01
STATUS : SOLD OUT


 LPL 02
STATUS : SOLD OUT


 LPL 03
STATUS : SOLD OUT


 LPL 04
STATUS : SOLD OUT


 LPL 05
STATUS : SOLD OUT


 LPL 06
STATUS : SOLD OUT


 LPL 07
STATUS : SOLD OUT


 LPL 08
STATUS : SOLD OUT


MALIKHA INSTANT TUDUNG (MOSS CREPE) #MIT

 Assalammualaikum ladies!!! 


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺

Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah




7 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-75cm

Material : Moss crepe (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIT


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 HELAI RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 MIT 01
STATUS : SOLD OUT

 MIT 02
STATUS : SOLD OUT

 MIT 03
STATUS : SOLD OUT

 MIT 04
STATUS : SOLD OUT

 MIT 05
STATUS : SOLD OUT

 MIT 06
STATUS : SOLD OUT

MIT 07
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio