* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, February 21, 2017

MAC SALE LIMITED EDITION ( PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED) #MDL

LIMITED EDITION

😊 PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED 😊



Assalammualaikum ladies,

Minggu ini kami bawakan koleksi yang memang HOT dari dulu.. Sebab apa??

💗 Sebab fabrik yang mudah jaga, sejuk je pakai, flowy lagi..
💗 Saiz ukuran boleh laras dari M- XL
 💗 Corak yang memang gojesss
💗 Boleh digayakan dalam dan luar (both side)
💗 Dan yang paling penting kami tak restock dah corak2 ni ye... 

Moss crepe lycra dengan 5 pilihan corak yang memang menjadikan anda rambang mata..macam nak semua je.. tak banyak pun, ada 5 pilihan je..so boleh grab semua je uolssss 😰😰😰😰



FOLLOW US NOW
Instagram - @indianaboutique
FB - InDiana BouTiQuE




Type : Instant Shawl (2 loops)

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material : High quality moss crepe lycra

Kod : MDL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


MAC SALE : 

Pembelian

1 helai RM35 each
Normal price RM49 (Save RM14) 😂😂


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 MDL 38
STATUS : AVAILABLE


 MDL 39
STATUS : AVAILABLE


 MDL 40
STATUS : SOLD OUT


 MDL 41
STATUS : AVAILABLE


 MDL 42
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio