* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, September 26, 2017

INSTANT SHAWL ADYA PRINTED #SDP

❤ Assalammualaikum WBT❤


Koleksi terbaru Instant shawl Adya printed uolsss... sebelum ni kita keluarkan yang plain.. 
Adya adalah instant shawl yang siap dijahit bersama soft awning ya uols.. Kali ini, kita menggunakan fabrik baru untuk soft awning.. pakai je dah terus terletak.. ramai suka yang macam tu kan? so uols kena try ok..
Mudah sangat digayakan.




9 pilihan corak 


INFO MENARIK MENGENAI ADYA :

❤ Sekali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik chiffon dan double cotton untuk soft awning
❤ Corak2 yang mudah suai padan 
❤ Boleh laras dari M-XL




Type : Fully instant Shawl (Soft awning attached)

Size : Free size  - Adjustable (2m x .075m)


Material :
Chiffon (shawl), Double Cotton (soft awning)

Kod : SDP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 SDP 01
STATUS : AVAILABLE


 SDP 02
STATUS : SOLD OUT


 SDP 03
STATUS : AVAILABLE


 SDP 04
STATUS : AVAILABLE


SDP 05
STATUS : AVAILABLE


 SDP 06
STATUS : AVAILABLE


 SDP 07
STATUS : AVAILABLE


SDP 08
STATUS : AVAILABLE

SDP 09
STATUS : SOLD OUT


Wednesday, September 13, 2017

INSTANT SHAWL ROSSA #ROS

 Assalammualaikum! 


Lama dah tak keluarkan instant shawl.. tapi ramai peminat tau sebab mudah sangat pakai ☺

Instant Shawl Rossa adalah shawl instant yang hanya sekali sarung sahaja.. bagi anda yang tidak mahir menggayakan shawl atau anda yang ingin bersiap dengan pantas, Rossa adalah pilihan terbaik. 

Istimewa Rossa, 

❤ Hanya sekali sarung sahaja
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon (1st choice customer kami)
❤ Saiz boleh laras dari M- XL
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Warna yang menarik
❤ Aksesori bunga menambah keserian si pemakai




9 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Shawl (1 loop)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon

Kod : ROS


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




CARA ORDER DENGAN CEPAT  :

Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ROS 01
STATUS : AVAILABLE

 ROS 02
STATUS : SOLD OUT

 ROS 03
STATUS : AVAILABLE

 ROS 04
STATUS : SOLD OUT

 ROS 05
STATUS : AVAILABLE

 ROS 06
STATUS : AVAILABLE

 ROS 07
STATUS : AVAILABLE

 ROS 08
STATUS : AVAILABLE

ROS 09
STATUS : AVAILABLE


Monday, September 11, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA 4.0 #LAY

 Assalammualaikum ladies!!! 



New colours koleksi Layla ni ok.. ada tambahan aksesori charm tau.. simple tapi cantik dengan padanan warna☺

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Aksesori charm memberikan efek yang cantik




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM40 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




CARA ORDER DENGAN CEPAT  :

Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LAY 27
STATUS : SOLD OUT

 LAY 28
STATUS : SOLD OUT

 LAY 29
STATUS : SOLD OUT

 LAY 30
STATUS : SOLD OUT

 LAY 31
STATUS : SOLD OUT

 LAY 32
STATUS : SOLD OUT

 LAY 33
STATUS : SOLD OUT

 LAY 34
STATUS : SOLD OUT

 LAY 35
STATUS : SOLD OUT

LAY 36
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio