* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, May 31, 2017

INSTANT SHAWL KIDS ADYA #AD

❤ Assalammualaikum ladies and gegurls..❤




Para ibu, kakak, makcik, nenek yang nak beli untuk anak, adik, anak buah, cucu di persilakan untuk melihat koleksi Instant Shawl Kids Adya ini ok ☺☺

Instant Shawl Kids Adya adalah instant shawl yang terus sahaja tau.. mudah untuk dipakai atau di tolong pakai kan...hehehe...

14 pilihan warna 


INFO MENARIK MENGENAI ADYA :

❤ Sekali sarung sahaja
❤ Dijahit bersama soft awning yang mudah bentuk
❤ Menggunakan fabrik bubble chiffon dan cotton denim untuk soft awning
❤ Warna2 cute sesuai untuk kanak-kanak
❤ Dihiasi dengan diamond patch 
❤ Kain yang tidak jarang dan ringan
❤ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 5-12 tahun sebab adjustable 




Type : Fully instant Shawl 

Size : Free size  - Adjustable (Kids from 5y - 12y)


Material :
Bubble chiffon (shawl), Cotton denim (soft awning)

Kod : AD


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM30


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 AD 01
STATUS : SOLD OUT

 AD 02
STATUS : SOLD OUT

 AD 03
STATUS : AVAILABLE

 AD 04
STATUS : SOLD OUT

 AD 05
STATUS : SOLD OUT

 AD 06
STATUS : SOLD OUT

 AD 07
STATUS : SOLD OUT

 AD 08
STATUS : AVAILABLE

 AD 09
STATUS : SOLD OUT

 AD 10
STATUS : AVAILABLE

 AD 11
STATUS : SOLD OUT

 AD 12
STATUS : SOLD OUT

 AD 13
STATUS : SOLD OUT

AD 14
STATUS : SOLD OUT


Saturday, May 27, 2017

DOUBLE LOOP ALANA (SWAROZSKI) 5.0 #DAL

❤ Assalammualaikum ladies...❤





Alhamdulillah dah masuk hari ke-2 Ramadhan..

Masih ramai mencari2 tudung raya kan? Raya sebulan pula..
Minggu ini koleksi Double Loop Alana Syawal Edition ok.
Tambahan elemen swarozski.. cantik uols... 
Kami repeat warna2 best seller tau.. 

12 pilihan warna 



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga XL
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen swarozski yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : DAL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39
3 helai RM100 


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 DAL 41
STATUS : SOLD OUT

 DAL 42
STATUS : SOLD OUT

 DAL 43
STATUS : SOLD OUT

 DAL 44
STATUS : SOLD OUT

 DAL 45
STATUS : SOLD OUT

 DAL 46
STATUS : SOLD OUT

 DAL 47
STATUS : SOLD OUT

 DAL 48
STATUS : AVAILABLE

 DAL 49
STATUS : SOLD OUT

 DAL 50
STATUS : SOLD OUT

 DAL 51
STATUS : AVAILABLE

DAL 52
STATUS : SOLD OUT


Saturday, May 20, 2017

DOUBLE LOOP PREMIUM LAYLA (CHIFFON PRINTED) #LYC

 Assalammualaikum ladies!!! 



LIMITED EDITION UOLSSSS ☺
Dah habis, tak restock... 


Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. Koleksi premium Layla kali ini menggunakan chiffon dobby very high quality dan tak jarang. Dengan himpunan corak yang gojes, uols WAJIB mendapatkan Premium Layla ini ok..

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa iaitu dobby chiffon dan cotton
❤ Padanan warna dan corak yang menarik




6 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality Dobby chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LYC


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM59 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 LYC 01
STATUS : SOLD OUT


 LYC 02
STATUS : SOLD OUT


 LYC 03
STATUS : SOLD OUT


 LYC 04
STATUS : SOLD OUT


 LYC 05
STATUS : SOLD OUT


 LYC 06
STATUS : SOLD OUT

INSTANT DOUBLE LOOP LAYLA 2.0 #LAY

 Assalammualaikum ladies!!! 



Ramai lagi yang bertanya double loop Madaline. Untuk pengetahuan anda, Double Loop Layla ni kita upgrade dari Madaline tau... hehe ☺

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai.

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam




8 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LAY 09
STATUS : SOLD OUT

 LAY 10
STATUS : SOLD OUT

 LAY 11
STATUS : SOLD OUT

 LAY 12
STATUS : SOLD OUT

 LAY 13
STATUS : SOLD OUT

 LAY 14
STATUS : SOLD OUT

 LAY 15
STATUS : SOLD OUT

LAY 16
STATUS : SOLD OUT

Wednesday, May 10, 2017

BASIC DOUBLE LOOP ALANA 4.0 #BDA

💗 Assalammualaikum ladies 💗






Basic double loop Alana kami restock lagi dengan 10 pilihan warna menarik tau 
Uols wajib grab sebab kita buat OFFER minggu ini sahaja



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

👍 Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
👍 Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
👍 Jahitan kelim yang kemas
👍 Saiz boleh laras hingga XL
👍 Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
👍 Warna yang terkini 




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : BDA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM32
2-3 helai RM30 each
4 helai RM100 


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini 👉  http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 BDA 28
STATUS : SOLD OUT

 BDA 29
STATUS : SOLD OUT

 BDA 30
STATUS : SOLD OUT

 BDA 31
STATUS : SOLD OUT

 BDA 32
STATUS : SOLD OUT

 BDA 33
STATUS : SOLD OUT

 BDA 34
STATUS : SOLD OUT

 BDA 35
STATUS : SOLD OUT

 BDA 36
STATUS : SOLD OUT

BDA 37
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio