* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, March 19, 2017

DOUBLE LOOP VERA #DLV

💓 Assalammualaikum 💓


Memperkenalkan instant double loop shawl Vera untuk koleksi minggu ini.
Vera adalah double loop dari fabrik heavy chiffon dengan tambahan jahitan pleated memberi sedikit kelainan apabila anda menggayakan Vera.

"susahnya tengok tutorial nak pakai ada kedut2 kat tepi tu, buat tak jadi2..hmm..."
So ini ⇧ penyelesaian untuk anda 😊
Vera hanya 2 kali sarung sahaja, uols dah nampak macam pakai shawl ala pro giteww 😍😍😍


13 pilihan warna menarik uols... 💛💛


Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon

Kod : DLV


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO : 

Pembelian

1 helai RM36 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM32 each only

(Tidak termasuk postage)

Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 DLV 01
STATUS : SOLD OUT


 DLV 02
STATUS : SOLD OUT

 DLV 03
STATUS : SOLD OUT

 DLV 04
STATUS : SOLD OUT

 DLV 05
STATUS : AVAILABLE

 DLV 06
STATUS : SOLD OUT

 DLV 07
STATUS : AVAILABLE

 DLV 08
STATUS : AVAILABLE


 DLV 09
STATUS : SOLD OUT

 DLV 10
STATUS : SOLD OUT

 DLV 11
STATUS : SOLD OUT

 DLV 12
STATUS : AVAILABLE

DLV 13
STATUS : SOLD OUT


0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio