* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, December 31, 2017

DOUBLE LOOP PRINTED LYCRA/MOSSCREPE #LPL

 Assalammualaikum ladies!!! 



Ramai tunggu koleksi printed lycra ni kan.. katanya antara fanrik yang tak perlu gosok.. betul uols... memang mudah dijaga ditambah dengan awning scuba, lagi mudah uols nak bawa travel☺

Koleksi printed ni biasanya LIMITED tau... susah nak restock.. kalau dah berkenan, wajib grab ok 

Memperkenalkan instant double loop printed lycra yang mudah digayakan.



Istimewa double loop lycra/mosscrepe, 

❤ Hanya 2 kali sarung shj
❤ Suai padan bersama soft awning fabrik scuba yang mudah sgt bentuk.
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Corak2 yang mengancam
❤ Boleh laras dari M-XL




8 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality lycra/moss crepe (Outer), Scuba (Soft awning)

Kod : LPL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM45 each

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 LPL 01
STATUS : SOLD OUT


 LPL 02
STATUS : SOLD OUT


 LPL 03
STATUS : SOLD OUT


 LPL 04
STATUS : SOLD OUT


 LPL 05
STATUS : SOLD OUT


 LPL 06
STATUS : SOLD OUT


 LPL 07
STATUS : SOLD OUT


 LPL 08
STATUS : SOLD OUT


MALIKHA INSTANT TUDUNG (MOSS CREPE) #MIT

 Assalammualaikum ladies!!! 


Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺

Menggunakan fabrik moss crepe untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah




7 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-75cm

Material : Moss crepe (Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIT


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 HELAI RM100

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 MIT 01
STATUS : SOLD OUT

 MIT 02
STATUS : SOLD OUT

 MIT 03
STATUS : SOLD OUT

 MIT 04
STATUS : SOLD OUT

 MIT 05
STATUS : SOLD OUT

 MIT 06
STATUS : SOLD OUT

MIT 07
STATUS : SOLD OUT


Monday, December 18, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA PREMIUM 2.0 #LAY

 Assalammualaikum ladies!!! 


Layla edisi premium.. ramai request nak ada diamond tapi batch kali ni kakD release dulu yang dgn charm ni ye...
simple tapi cantik dengan padanan warna☺

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Layla, 

❤ Boleh digayakan loose style atau fit-to-face
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Aksesori charm memberikan efek yang cantik




10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality heavy chiffon (Outer), Cotton denim (inner)

Kod : LAY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM46 each
COMBO 3 HELAI RM130

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 LAY 54
STATUS : SOLD OUT

 LAY 55
STATUS : SOLD OUT

 LAY 56
STATUS : SOLD OUT

 LAY 57
STATUS : SOLD OUT

 LAY 58
STATUS : SOLD OUT

 LAY 59
STATUS : SOLD OUT

 LAY 60
STATUS : SOLD OUT

 LAY 61
STATUS : SOLD OUT

 LAY 62
STATUS : SOLD OUT

LAY 63
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ALANA PREMIUM 3.0 #ASY

❤ Assalammualaikum ladies...❤



Alana premium batch ini special untuk uols yg nak glamor2 sikit.. sesuai untuk digayakan ke majlis2 formal, kenduri, dinner.. nak pakai pi kedai pun apa salahnya..tak kena gst pun kann... ☺

Double Loop Alana menjadi pilihan ramai.. antara koleksi best selling kami ya...
Tambahan elemen diamond yang sangat2 cantik uols... 
Warna2 pun mmg menarik.. 

6 pilihan warna shj batch kali ni ya kakD buat...  



INFO MENARIK (ALANA) YG WAJIB ANDA TAHU:

❤ Alana hanya perlu 2 kali sarung shj, anda dah siap 
❤ Menggunakan fabrik heavy chiffon yang flowy dan mudah bentuk 
❤ Jahitan kelim yang kemas
❤ Saiz boleh laras hingga L
❤ Potongan Alana yang memberikan efek finishing yang cantik
❤ Warna yang terkini 
❤ Elemen diamond yang membuat anda berkilau2




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : ASY


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 only!!!


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs


Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 ASY 31
STATUS : SOLD OUT

 ASY 32
STATUS : SOLD OUT

 ASY 33
STATUS : SOLD OUT

 ASY 34
STATUS : SOLD OUT

 ASY 35
STATUS : SOLD OUT

ASY 36
STATUS : SOLD OUT

Sunday, December 10, 2017

DOUBLE LOOP LAYLA CURVE PRINTED 2.0 #LAP

 Assalammualaikum ladies!!! 

RESTOCKED CORAK BARU!!!!
Alhamdulillah dapat juga kakD release Layla Printed ni ye... ☺
Corak2 mengancam uolssss

Memperkenalkan instant double loop Layla yang mudah digayakan.
Layla adalah double loop yang dilengkapi dengan inner neck covered dan shawl tau.
Kita cantumkan inner neck dan shawl untuk memudahkan uols pakai. 


Istimewa Layla, 

❤ Dua kali sarung sahaja
❤ Inner neck soft awning yang membantu uols merasa yakin menggayakan Layla
❤ Inner neck covered beserta soft awning yang mudah bentuk
❤ Fabrik yang sangat selesa
❤ Padanan warna yang mengancam
❤ Corak2 yang menarik 




12 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant Double Loop Shawl (2 loops with inner neck soft awning)

Size : Free size - Adjustable to L/XL

Material : High quality chiffon (Outer), Cotton (inner)

Kod : LAP


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each
2 helai RM46 each
COMBO 3 HELAI RM130 *FREE 1 TUDUNG 

(OFFER SAH SEHINGGA 31hb Dis SAHAJA)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



LAP 01
STATUS : SOLD OUT

 LAP 04
STATUS : SOLD OUT

 LAP 07
STATUS : SOLD OUT

LAP 08
STATUS : SOLD OUT

LAP 10
STATUS : SOLD OUT

 LAP 11
STATUS : SOLD OUT

 LAP 12
STATUS : SOLD OUT

 LAP 13
STATUS : SOLD OUT

LAP 14
STATUS : SOLD OUT

 LAP 15
STATUS : SOLD OUT

 LAP 16
STATUS : SOLD OUT

LAP 17
STATUS : SOLD OUT
 
Blog Design by Delicious Design Studio