* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, November 12, 2016

INSTANT DOUBLE LOOP BAWAL #BAW

Assalammualaikum sisters kesayangan semua :)

Koleksi baru minggu ni.. jeng jeng jeng...
Instant double loop bawal.. Kita combine zaman 90-an dengan 20-an.. maka jadi lah instant shawl bawal... haha...

Sedikit info mengenai instant shawl bawal ini. Kombinasi dari fabrik cotton voil dan heavy chiffon ye. Fabrik cotton kita hanya guna untuk bahagian awning then disambung dengan heavy chiffon. 

Cara menggayakan pun mudah. 
Pertama sarungkan macam pakai tudung sekolah tu kan, lepas dah betulkan awning, tiup2 sikit, sarung muka kedua..siap :) Senang uols.. plus cantik kannnn.... 

Tambahan hotfix berkelip2 gitu...






Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : 2m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton voil (awning) + Chiffon 




SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM45 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM39 each


(Tidak termasuk postage)
*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 BAW 01
STATUS : SOLD OUT

 BAW 02
STATUS : SOLD OUT

 BAW 03
STATUS : SOLD OUT

 BAW 04
STATUS : SOLD OUT

 BAW 05
STATUS : SOLD OUT

 BAW 06
STATUS : SOLD OUT

 BAW 07
STATUS : SOLD OUT

 BAW 08
STATUS : SOLD OUT

 BAW 09
STATUS : SOLD OUT

BAW 10
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP IMANI DUO #MAD

Assalammualaikum ladies!!

Anda inginkan yang simple tapi masih nampak menarik?
Double loop Imani duo pasti menjadi pilihan anda :)

Sedikit info mengenai double loop Imani duo.
Imani duo adalah gabungan dua warna menggunakan fabrik heavy chiffon, fabrik yang memang menjadi pilihan kebanyakan loyal customer kami :)

8 pilihan kombinasi warna untuk dipilih




Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : 2m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Heavy chiffon 




SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM37 each
Pembelian 2 helai ke atas, RM32 each


(Tidak termasuk postage)
*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 MAD 01
STATUS : SOLD OUT

 MAD 02
STATUS : SOLD OUT

 MAD 03
STATUS : AVAILABLE

 MAD 04
STATUS : SOLD OUT

 MAD 05
STATUS : SOLD OUT

 MAD 06
STATUS : SOLD OUT

MAD 07
STATUS : AVAILABLE

MAD 08
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio