* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, November 23, 2016

DOUBLE LOOP ALANA FUKUHARA #AFL

Assalammualaikum dearies!!!

Peminat double loop??? Jom kita tengok koleksi Alana ni lagi ok..
Sebelum ni kita dah keluarkan Alana menggunakan fabrik heavy chiffon dan bubble chiffon.
Minggu ni kita menggunakan fabrik chiffon fukuhara..Tak jarang ye uols.. :) Fabrik yang flowy dan high quality gitu ;) loose style
Dihiasi dengan batu hotfix lagi ye ...

Anda boleh pilih 9 warna seperti di bawah



Kepada anda yang nak pakai shawl ni bersama inner Qisha iaitu inner anti tembam keluaran kami,  boleh view inner tu kat link ni ye... KLIK SINI





Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
High quality fukuhara chiffon

Kod : AFL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45 each
COMBO DEAL : 3 helai RM120

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 AFL 01
STATUS : SOLD OUT

 AFL 02
STATUS : SOLD OUT

 AFL 03
STATUS : SOLD OUT

 AFL 04
STATUS : SOLD OUT

 AFL 05
STATUS : AVAILABLE

 AFL 06
STATUS : SOLD OUT

 AFL 07
STATUS : SOLD OUT

 AFL 08
STATUS : SOLD OUT

AFL 09
STATUS : AVAILABLE


1 comments:

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio