* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, October 30, 2016

INSTANT TUDUNG CREPE PLAIN #FM

Assalammualaikum sisters!


Ok jom kita bawa anda ke design basic pula ok..
Ramai yang masih request dan menggyakan instant tudung.
Sebab mudah. sarung sahaja..
Plus kita menggunakan fabrik ferrero crepe lycra. takyah nak gosok uols.... makanya lagi cepat la bersiap ye :) 
Disertakan dengan soft awning yang memang mudah bentuk ;)






Type : Instant tudung - soft awning attached

Size : One size (M to small L)
Labuh depan +-48cm
labuh belakang +-67cm



Material : Ferrero crepe lycra


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO DEAL : 3 HELAI RM100


(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 FM 01
STATUS : SOLD OUT

FM 02
STATUS : SOLD OUT

 FM 03
STATUS : SOLD OUT
 FM 04
STATUS : SOLD OUT


 FM 05
STATUS : SOLD OUT

 FM 06
STATUS : SOLD OUT

FM 07
STATUS : SOLD OUT

Monday, October 24, 2016

DOUBLE LOOP DELINA #DEL

Assalammualaikum semua :)

Heavy chiffon kembali dengan design baru lagi ok...
Double loop instant Delina. Simple dan elegen :)
Sesuai digayakan ke mana2 sahaja... Delina mempunyai jahitan pleated halus di atas bahagian kepala dan dan dan.... kita bagi beri sentuhan brooch ala2 anting gitu :) Brooch tu uols boleh buka. so nak pakai dengan shawl lain pun boleh.... 

10 pilihan warna untuk di pilih.


Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : One size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong


Material : Heavy Chiffon


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO DEAL : 3 HELAI RM100


(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order


*Brooch kita akan bagi random ye untuk setiap pembelian. Harap maklum. Thanks!


 DEL 01
STATUS : SOLD OUT

 DEL 02
STATUS : SOLD OUT

 DEL 03
STATUS : SOLD OUT

 DEL 04
STATUS : SOLD OUT

 DEL 05
STATUS : AVAILABLE

 DEL 06
STATUS : SOLD OUT

 DEL 07
STATUS : SOLD OUT

 DEL 08
STATUS : SOLD OUT

 DEL 09
STATUS : SOLD OUT

DEL 10
STATUS : SOLD OUT


DOUBLE LOOP PRINTED HIJRAH (PREMIUM) #DHJ

Assalammualaikum sista!!

Koleksi printed Hijrah kembali lagi dengan corak2 yang menawan kalbu :)
Hijrah kali ini special menggunakan fabrik dobby chifoon dan corak digital motif serius memang cantik... Dobby chiffon tak jarang dan mudah bentuk :)


Please take note printed collection kita tak restock ye once dah sold out ;)

Limited pieces available ok. so cepat2 grab tau...


Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : One size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong


Material : Dobby Chiffon


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM49 each


(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



(Zoom corak bagi kod DHJ 22,23,26,29)

(Zoom corak bagi kod DHJ 27)

(Zoom corak bagi kod DHJ 25,28)

(Zoom corak bagi kod DHJ 24)







 DHJ 22
STATUS : SOLD OUT

 DHJ 23
STATUS : SOLD OUT

DHJ 24
STATUS : SOLD OUT

 DHJ 25
STATUS : SOLD OUT

 DHJ 26
STATUS : AVAILABLE

 DHJ 27
STATUS : SOLD OUT

 DHJ 28
STATUS : SOLD OUT

DHJ 29
STATUS : SOLD OUT


Sunday, October 16, 2016

DOUBLE LOOP MADALINE DUO 15.0 #MCC (SPECIAL EDITION)

Assalammualaikum sista!!!

Minggu ini kami bawakan koleksi double loop Madaline Duo special edition.
Kenapa special???
Sebab ada tambahan batu hotfix tau.. TAPI.... harga tetap sama combo 3 helai RM100.. 
Best kan uols????? Jangan ragu2 lagi nak beli ok :)


11 pilihan kombinasi warna



Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 1.9m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton (awning) + Bubble chiffon




Normal Price : RM45

SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM39 each
Beli 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 MCC 157
STATUS : SOLD OUT


 MCC 158
STATUS : AVAILABLE


 MCC 159
STATUS : SOLD OUT

 MCC 160
STATUS : SOLD OUT

 MCC 161
STATUS : SOLD OUT

 MCC 162
STATUS : AVAILABLE

 MCC 163
STATUS : SOLD OUT

 MCC 164
STATUS : SOLD OUT

 MCC 165
STATUS : SOLD OUT

 MCC 166
STATUS : SOLD OUT

MCC 167
STATUS : SOLD OUT





3 warna di bawah ni boleh mix sekali ye. Tapi 3 warna ni takde batu hotfix ye.. harap maklum :)



 MCC 151
STATUS : AVAILABLE

 MCC 153
STATUS : AVAILABLE

MCC 156
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP BUBBLE ALANA #BAL

Assalammualaikum ladies :)

Alhamdulillah minggu ni kita dapat update koleksi Alana lagi ok..
Special Alana minggu ni ia;ah kita bawakan dari fabrik bubble chiffon..
Sebab katanya nak yang less-iron kan :)
Alana antara koleksi HOT ok...
Dihiasi dengan batu hotfix, kilau kilauan gitu ;)


Alana adalah instant shawl 2 muka yang boleh digayakan dengan gaya loose style. Sebab mostly kita nak cepat dan mudah pakai. Plus tak perlu nak lilit2 lagi :)


Didatangkan dengan 10 pilihan warna. 







Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
High quality bubble chiffon

Kod : BAL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 each
COMBO DEAL : 3 helai RM100

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order








 BAL 01
STATUS : SOLD OUT


 BAL 02
STATUS : AVAILABLE

 BAL 03
STATUS : SOLD OUT

 BAL 04
STATUS : AVAILABLE

 BAL 05
STATUS : SOLD OUT

 BAL 06
STATUS : SOLD OUT

 BAL 07
STATUS : SOLD OUT

 BAL 08
STATUS : SOLD OUT

 BAL 09
STATUS : AVAILABLE

BAL 10
STATUS : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio