* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, December 27, 2016

DOUBLE LOOP ALANA 4.0 #DAL

Assalammualaikum ladies :)

Koleksi Alana kembali lagi dengan menggunakan fabrik chiffon knitted texure ok..
Flowy dan mudah bentuk uols... :)
Tambahan batu hotfix menambah keserian Alana...
Warna2 pastel yang menjadi trending sekarang.. rugi tak grab uols sebab kita buat year end promo ok :)


Alana adalah instant shawl 2 muka yang boleh digayakan dengan gaya loose style. Sebab mostly kita nak cepat dan mudah pakai. Plus tak perlu nak lilit2 lagi :)


Didatangkan dengan 10 pilihan warna. 





Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
High quality chiffon knitted texure

Kod : DAL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


YEAR END OFFER: 

Pembelian

1 helai RM39 each
2 helai RM35 each
3 helai ke atas, RM32 each


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 DAL 31
STATUS : SOLD OUT

 DAL 32
STATUS : SOLD OUT

 DAL 33
STATUS : SOLD OUT


 DAL 34
STATUS : SOLD OUT

 DAL 35
STATUS : AVAILABLE

 DAL 36
STATUS : SOLD OUT

 DAL 37
STATUS : SOLD OUT

 DAL 38
STATUS : SOLD OUT

 DAL 39
STATUS : AVAILABLE

DAL 40
STATUS : AVAILABLE


Wednesday, December 21, 2016

INSTANT TUDUNG AISHA DENIM #TAD

Assalammualaikum sisters :)

Instant tudung lagi.. Last batch kita keluarkan menggunakan cotton lycra. Minggu ini kita bawakan special fabrik cotton denim untuk uols...
Tak perlu nak susah gosok2 bagi... Senang untuk travel.

Tambahan jahitan piping di bahagian tepi tudung memberikan sedikit keistimewaan Aisha.
Soft awning yang mudah bentuk ya...

Saiz juga agak labuh ye. Hampir ke saiz L :) so jangan risau memang menetapi syariah. In Shaa Allah.


6 warna untuk di pilih.





Type : Instant tudung - soft awning attached

Size : One size (M - L)
Labuh depan +-50cm
labuh belakang termasuk awning +-85cm



Material : High quality cotton denim


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
2 helai RM37 each
3 helai ke atas RM35 each


(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 TAD 01
STATUS : SOLD OUT

 TAD 02
STATUS : SOLD OUT


 TAD 03
STATUS : SOLD OUT


 TAD 04
STATUS : SOLD OUT

 TAD 05
STATUS : SOLD OUT

TAD 06
STATUS : AVAILABLE


DOUBLE LOOP MADALINE PRINTED SATIN #MAS

Assalammualaikum ladies!!

Trending satin kan sekarang.. tapi ramai nak pakai square scarf tak pandai atau malas nak menggodek lama2 square scarf tu... :)
So kami bawakan koleksi Madaline satin printed. Gabungan cotton dan satin ye.. dah siap dengan soft awning... 
Hanya 2 kali sarung sahaja... dah nampak gojes ye uols... :)



7 corak untuk dipilih. Semua cun2 gerenti!!!



Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 1.9m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton (half body & awning) + Satin



SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM45 each
COMBO  3 helai RM120


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 MAS 01
STATUS : SOLD OUT



 MAS 02
STATUS : SOLD OUT



 MAS 03
STATUS : SOLD OUT



 MAS 04
STATUS : SOLD OUT



 MAS 05
STATUS : SOLD OUT



 MAS 06
STATUS : SOLD OUT



 MAS 07
STATUS : SOLD OUT


Tuesday, December 20, 2016

YEAR END SALE!!! RM22 EACH ONLY!!!

Assalammualaikum ladies!!!











WhatsApp +60193168871
Happy shopping uolss!!!

Monday, December 12, 2016

BASIC DOUBLE LOOP ALANA #BDA

Assalammualaikum gegurls... :)

Mingu ini kami bawakan basic double loop Alana..
Double loop Alana adalah instant shawl 2 muka potongan oblong ye... 
Memang sangat menarik digayakan :) 
Lepas pakai nampak macam pro pakai shawl gitu padahal sarung2 je..hehe...

Kita buat harga terlajak murah ye uols..sila grab cepat2...


8 pilihan warna.




Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
Heavy chiffon

Kod : BDA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM29 each only


(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 BDA 01
STATUS : SOLD OUT

 BDA 02
STATUS : SOLD OUT

 BDA 03
STATUS : SOLD OUT

 BDA 04
STATUS : SOLD OUT

 BDA 05
STATUS : SOLD OUT

 BDA 06
STATUS : SOLD OUT

 BDA 07
STATUS : SOLD OUT

BDA 08
STATUS : SOLD OUT


Wednesday, December 07, 2016

SQUARE SCARF REENA SATIN #SSR

Assalammualaikum ladies!!

Siapa suka square scarf??? :)
Lama admin tak pakai bawal.. rinnndu zaman dolu2 kan...hehehe..

Kali ini kami bawakan koleksi square scarf Reena dari fabrik satin silk ye.. lembut dan mudah pakai serta dibentukkan... 





Type : Square scarf  (bawal)

Size : Bidang 45

Material : Satin silk


SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM39 each
Beli 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 SSR 01
STATUS : SOLD OUT


SSR 02
STATUS : AVAILABLE


 SSR 03
STATUS : AVAILABLE


 SSR 04
STATUS : AVAILABLE


 SSR 05
STATUS : AVAILABLE


 SSR 06
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio