* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, April 26, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (SOFT AWNING) BATCH V #SOC

Assalammualaikum dearies,



Instant shawl Chloe soft awning kembali lagi...
Ramai yang menunggu kan... ok jom kita tgk warna2 yg pasti menusuk kalbu uols :)


Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)
Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 


Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

KOD : SOC 




PRICE : RM42 each

COMBO DEAL : BUY 3 FOR RM100
(Tidak termasuk postage)


*PROMOSI COMBO DEAL TERHAD KEPADA PEMBELIAN MINGGU INI SAHAJA. 

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


Please Note: Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions.




SOC 39
Status : SOLD OUT

 SOC 40
Status : SOLD OUT

SOC 41
Status : SOLD OUT

 SOC 42
Status : SOLD OUT

 SOC 43
Status : Available

 SOC 44
Status : SOLD OUT

 SOC 45
Status : SOLD OUT

 SOC 46
Status : SOLD OUT

 SOC 47
Status : SOLD OUT

 SOC 48
Status : SOLD OUT

SOC 49
Status : SOLD OUT

SOC 50
Status : SOLD OUT

 SOC 51
Status : SOLD OUT

 SOC 52
Status : SOLD OUT

 SOC 53
Status : SOLD OUT

 SOC 54
Status : SOLD OUT

SOC 55
Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio