* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, January 27, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (SOFT AWNING) #SOC

Assalammualaikum...

Lama ye semua menunggu koleksi Chloe soft awning....
Maaf atas kelewatan...

Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)
Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 



Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM42 only!!!

BEST DEAL : 
BUY 2 PCS AND ABOVE GET RM39 EACH!!!!
(Tidak termasuk postage)





 SOC 01
Status : SOLD OUT

 SOC 02
Status : SOLD OUT

SOC 03
Status : SOLD OUT

SOC 04
Status : SOLD OUT

 SOC 05
Status : SOLD OUT

 SOC 06
Status : SOLD OUT

 SOC 07
Status : SOLD OUT

 SOC 08
Status : SOLD OUT

 SOC 09
Status : SOLD OUT

 SOC 10
Status : SOLD OUT

 SOC 11
Status : SOLD OUT

 SOC 12
Status : SOLD OUT

 SOC 13
Status : SOLD OUT

 SOC 14
Status : SOLD OUT

SOC 15
Status : SOLD OUT










SEMI INSTANT SHAWL CHLOE 

untuk anda yg masih mencari Chloe tanpa soft awning, kami ada 2 warna di bawah sahaja ye...


Type : Semi instant shawl 

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM39 only!!!
(Tidak termasuk postage)


CHL 24
Status : SOLD OUT

 CHL 28
Status : Available


 
Blog Design by Delicious Design Studio