* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, April 26, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (SOFT AWNING) BATCH V #SOC

Assalammualaikum dearies,



Instant shawl Chloe soft awning kembali lagi...
Ramai yang menunggu kan... ok jom kita tgk warna2 yg pasti menusuk kalbu uols :)


Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)
Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 


Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

KOD : SOC 




PRICE : RM42 each

COMBO DEAL : BUY 3 FOR RM100
(Tidak termasuk postage)


*PROMOSI COMBO DEAL TERHAD KEPADA PEMBELIAN MINGGU INI SAHAJA. 

SERIOUS BUYER ONLY!!!!


Please Note: Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions.




SOC 39
Status : SOLD OUT

 SOC 40
Status : SOLD OUT

SOC 41
Status : SOLD OUT

 SOC 42
Status : SOLD OUT

 SOC 43
Status : Available

 SOC 44
Status : SOLD OUT

 SOC 45
Status : SOLD OUT

 SOC 46
Status : SOLD OUT

 SOC 47
Status : SOLD OUT

 SOC 48
Status : SOLD OUT

SOC 49
Status : SOLD OUT

SOC 50
Status : SOLD OUT

 SOC 51
Status : SOLD OUT

 SOC 52
Status : SOLD OUT

 SOC 53
Status : SOLD OUT

 SOC 54
Status : SOLD OUT

SOC 55
Status : SOLD OUT


Monday, April 20, 2015

HOODIE ALANI #HDD

Assalammualaikum sisters :)

Lama tak keluarkan design hoodie :)
Kali ini design hoodie Alani gabungan plain dan printed dengan warna yg cantik.
Alani adalah hoodie dengan tambahan soft awning bagi memudahkan anda yg mmg taknak melekap di dahi ye..
Dengan potongan size yang agak besar, Alani dapat menutup keseluruhan aurah in Shaa Allah.

Bagi anda yg menggemari style ringkas tetapi namapk gojez, jom try Hoodie Alani.


Type : Instant (hoodie with soft awning)

Size : Free size (Labuh depan -+48cm)

Material : Cotton (Plain), Lycra (Printed)


PROMO PRICE : RM45

EXTRA PROMOTION : BUY 2 PCS & ABOVE GET LESS RM2 EACH!!!

(Normal Price RM50)

(Tidak termasuk postage)




HDD 01
Status : SOLD OUT


HDD 02
Status : SOLD OUT


HDD 03
Status : SOLD OUT


HDD 04
Status : SOLD OUT


HDD 05
Status : SOLD OUT



HDD 06
Status : SOLD OUT

Monday, April 13, 2015

INSTANT SHAWL MADALINE (PLAIN) #PLM

Assalammualaikum sisters,


Minggu lepas printed Madaline, jadi minggu ini kami bawakan kepada anda madaline plain pula oke :)

Instant shawl Madaline yg sgt mudah utk dipakai..
Madaline ni design nya ada dua (2) bukaan muka ye.. uols boleh tgk tutorial di bawah nnt...


Madaline sgt best di pakai sbb kita boleh adjust di bahagian tepi pipi utk cover pipi so membuatkan dpt effect wajah bujur..best sgt... :)



Dengan menggunakan fabrik high quality moss crepe, madaline tampil eksklusif dgn 16 warna yg menarik.
Madaline boleh dilabuhkan sehingga size L/XL mengikut saiz badan...
Yang pasti Madaline cukup untuk cover keseluruhan depan dan belakang anda ;)


(Tutorial madaline)


Type : Instant Shawl (2 face)

Material : High quality moss crepe

Size : Free size (1.8m x 0.7m) 


PROMO PRICE : RM39 each!!
(Tidak termasuk postage)


Please Note: Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions.


 PLM 01
Status : SOLD OUT

 PLM 02
Status : SOLD OUT

 PLM 03
Status : SOLD OUT

 PLM 04
Status : SOLD OUT

 PLM 05
Status : SOLD OUT

 PLM 06
Status : SOLD OUT

 PLM 07
Status : SOLD OUT

 PLM 08
Status : SOLD OUT

 PLM 09
Status : SOLD OUT

 PLM 10
Status : SOLD OUT

 PLM 11
Status : SOLD OUT

 PLM 12
Status : SOLD OUT

 PLM 13
Status : SOLD OUT

 PLM 14
Status : SOLD OUT

PLM 15
Status : SOLD OUT


PLM 16
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio