* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, March 30, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (PLAIN) BATCH VI #CHL

Assalammualaikum sisters,


Chloe di restock utk kali ke-6.. sbb chloe sgt3 besttt :)

Sebagai menghargai pelanggan setia kami, kami masih meneruskan PROMOSI 3 helai RM100 oke... ;) Promosi kali ni anda boleh mix dengan chloe soft awning utk harga 3 helai RM100... cepat2 oke :)

Kali ni kami restock warna2 yg hot jer...... 


Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Hanya searung dan lilit satu kali shj, anda siap bergaya dgn Chloe...Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.


Type : Semi instant shawl (No soft awning)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

Kod : CHL


PRICE : RM39 each!!!

COMBO DEAL : 3 HELAI RM100 sahaja!!!
(Tidak termasuk postage)


*PROMOSI COMBO DEAL TERHAD KEPADA PEMBELIAN MINGGU INI SAHAJA. 
*PEMBELIAN COMBO ANDA BOLEH MIX KOD SOC Batch IV (Soft awning) 


*Kod yg dipaparkan tidak berturutan ye... boleh refer kod pada setiap gambar utk order. tq!

*So cepat2 grab sebelum promosi tamat ye uolsss....
*Serious Buyer Only!!!



CHL 55
Status : SOLD OUT

CHL 56
Status : SOLD OUT

CHL 57
Status : Available

CHL 58
Status : SOLD OUT

CHL 59
Status : Available

CHL 60
Status : SOLD OUT

CHL 61
Status : SOLD OUT

CHL 62
Status : Available

CHL 63
Status : SOLD OUT

CHL 64
Status : Available

CHL 65
Status : Available

CHL 66
Status : SOLD OUT

CHL 69
Status : Available

CHL 70
Status : SOLD OUT

CHL 73
Status : Available

CHL 74
Status : SOLD OUT

CHL 75
Status : SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio