* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, February 23, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE BATCH II (SOFT AWNING) #SOC

Assalammualaikum...


Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)

Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Stok tak banyak ye..maaf sgt...


Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

KOD : SOC 

NORMAL PRICE : RM42 only!!!

BEST DEAL : RM37 EACH!!!!
(Tidak termasuk postage)


 SOC 16
Status : SOLD OUT 

 SOC 17
Status : SOLD OUT 

 SOC 18
Status : SOLD OUT 

 SOC 19
Status : SOLD OUT 

 SOC 20
Status : SOLD OUT 

 SOC 21
Status : SOLD OUT 

 SOC 22
Status : SOLD OUT 

SOC 23
Status : SOLD OUT 

SOC 24
Status : Available


 SOC 25
Status : SOLD OUT 

 SOC 26
Status : SOLD OUT 

 SOC 27
Status : SOLD OUT 

SOC 28
Status : SOLD OUT 

SOC 29
Status : SOLD OUT 

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio