* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 20, 2014

INNER NECK NINJA SATIN #NIS

Asaalammualaikum,

Utk anda yg suka inner ninja satin, kami bawakan kpd anda inner yg mudah dipakai.

Inner neck ninja satin. bahagian awning silang tu sahaja hanya menggunakan fabrik satin. bahagian inner fabrik cotton yer...

Size : Free size

Colour : Black only


BEST PRICE : RM25
(Tidak termasuk postage)


KOD : NIS 01
Status : SOLD OUT

SYRIA GLITTER MALAEKA #MLK

Assalammualaikum,

Alhamdulillah..lama tak keluar syria..
Sempena hujung tahun nak cuti sekolah ni, bnyk wedding/event kan..so sesuai sgt kalau anda gayakan syria Malaeka ni oke..walaupun simple tapi pleated di bahu menampakkan sedikit kelainan plus kain glitter yg tak jarang dan sejuk.

Anda boleh gayakan Malaeka dgn inner neck atau inner syria biasa ye...


Ada 20 warna yer.. please jgn terlepas oke :)

Type : Syria (Tak termasuk inner)

Size : M (Labuh dagu ke bawah -+47cm)

Material : Chiffon glitter


BEST PRICE : RM26 ONLY!!!
(Tidak termasuk inner dan postage)




(Gambar bawah : model gayakan dengan inner ninja silang satin kod NIS)

 MLK 01
Status : SOLD OUT

 MLK 02
Status : SOLD OUT

 MLK 03
Status : SOLD OUT

 MLK 04
Status : SOLD OUT

 MLK 05
Status : SOLD OUT

 MLK 06
Status : SOLD OUT

 MLK 07
Status : SOLD OUT

 MLK 08
Status : SOLD OUT

 MLK 09
Status : SOLD OUT

 MLK 10
Status : SOLD OUT

 MLK 11
Status : SOLD OUT

 MLK 12
Status : SOLD OUT

 MLK 13
Status : SOLD OUT

 MLK 14
Status : SOLD OUT

 MLK 15
Status : SOLD OUT

 MLK 16
Status : SOLD OUT

 MLK 17
Status : SOLD OUT

 MLK 18
Status : SOLD OUT

 MLK 19
Status : SOLD OUT

MLK 20
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio