* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, September 14, 2014

SOFT AWNING COTTON PLAIN (SIZE M) BATCH II #JE

Assalammualaikum,

Alhamdulillah instant soft awning last week mmg sgt2 mendapat sambutan.
Masih ramai yang bertanya bila nak restock..hehe..
So, minggu ni kami dapat restock beberapa warna dan ada warna baru utk anda :)
Bagi anda yang terlepas last week, cepat2 grab oke.. ;)



SERIOUS BUYER ONLY!!!

Type : Soft awning (Instant)

Material : Cotton (Body)
Hard cotton (Awning)

Size M (Labuh dagu ke bawah -+45cm)


OFFER PRICE : RM30 ONLY!!!
(Normal price RM36)
(Tidak termasuk postage)

Note : Kod gambar tak mengikut turutan nombor sbb kami gunakan kod lama juga bagi yang restock, so pastikan anda order kod yang betul ye :) tq




 JE 05
Status : SOLD OUT

 JE 06
Status : SOLD OUT

 JE 08
Status : SOLD OUT

 JE 15
Status : SOLD OUT

 JE 17
Status : SOLD OUT

 JE 19
Status : SOLD OUT

 JE 21
Status : SOLD OUT

 JE 22
Status : Available

 JE 23
Status : SOLD OUT

 JE 24
Status : SOLD OUT

 JE 25
Status : Available

JE 26
Status : Available

SOFT AWNING COTTON PLAIN SIZE L #LJE

Assalammualaikum,

Yayy.. Kami telah tunaikan janji utk keluarkan size L bagi soft awning plain ni yer..
Anda mencari hijab yg lebih labuh? Size L ini adalah pilihan terbaik..



SERIOUS BUYER ONLY!!!

Type : Soft awning (Instant)

Material : Cotton (Body)
Hard cotton (Awning)

Size : L (Labuh dagu ke bawah -+49cm)


SCHOOL HOLIDAY PRICE : RM34 ONLY!!!
(Normal price RM40)
(Tidak termasuk postage)



Note : Kod LJE 01-03 (Model memakai size L)
Kod LJE 04-12 (Model memakasi size M - hanya sebagai panduan warna)




 LJE 01
Status : Available

 LJE 02
Status : SOLD OUT

 LJE 03
Status : Available

 LJE 04
Status : SOLD OUT

 LJE 05
Status : SOLD OUT

 LJE 06
Status : SOLD OUT

LJE 07
Status : SOLD OUT

 LJE 08
Status : SOLD OUT

 LJE 09
Status : SOLD OUT

 LJE 10
Status : SOLD OUT

 LJE 11
Status : Available

LJE 12
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio