* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, April 21, 2014

SYRIA MOON #SMN

Assalammualaikum,

Memperkenalkan design terbaru dari kami Syria Moon.
Syria Moon mempunyai design yg sgt eksklusif dan cantik.
Moon dikategorikan sebagai instant shawl yer.. simple..just sarung mcm anda pakai syria oke :)
Design pleated (susunan lipatan) membuatkan Moon nmpk lebih anggun.
Moon boleh adjust anda ingin standard atau labuh.
Maximum labuh sehingga 60cm :) 

Penggunaan material high quality chiffon yg mmg tak jarang dan lembut membuatkan Moon nampak flowy sgt...

Anda yg mahu mencuba? Cepat2 order oke...Limited sgt...


Type : Syrian (Instant Shawl-no inner attached)

Size : Free size (boleh adjust M- L)


OFFER PRICE : RM55
(Tidak termasuk inner dan postage)

 (CONTOH MOON DILABUHKAN)


 SMN 01 (Light gray)
Status : Available

 SMN 02 (Mustard) 
Status : Available

 SMN 03 (Dark brown) 
Status : Available

 SMN 04 (Black) 
Status : SOLD OUT

 SMN 05 (Grape) 
Status : Available

 SMN 06 (Coral) 
Status : Available

 SMN 07 (Rosy brown) 
Status : SOLD OUT

 SMN 08 (Medium mint green) 
Status : Available

 SMN 09 (Soft salmon) 
Status : Available

 SMN 10 (Deep pink) 
Status : Available

HIJAB MOON (INSTANT) #IMN

Assalammualaikum,

Moon dalam versi instant pula ye :)
Kalau anda tgk atas tadi syria, yg ni instant iaitu inner attached so dah x perlu nak cari inner.
Moon instant ini menggunakan inner silang fabrik cotton yer.

Dengan 12 warna yg cantik utk anda pilih, cepat2 grab kalau berkenan oke.


Penggunaan material high quality chiffon yg mmg tak jarang dan lembut membuatkan Moon nampak flowy sgt...

Anda yg mahu mencuba? Cepat2 order oke...Limited sgt...


Type : Soft awning (Instant - inner attached)

Size : Free size (boleh adjust M- L)


OFFER PRICE : RM59
(Tidak termasuk postage)


 IMN 01 (Deep pink)
Status : Available

 IMN 02 (Mustard) 
Status : Available

 IMN 03 (Medium mint green) 
Status : Available

 IMN 04 (Grape) 
Status : Available

 IMN 05 (Medium mint green) 
Status : Available

 IMN 06 (Dark brown) 
Status : Available

 IMN 07 (Light gray)
Status : Available

 IMN 08 (Royal blue) 
Status : Available

 IMN 09 (Black) 
Status : Available

IMN 10 (Coral) 
Status : Available

 IMN 11 (Rosy brown/dusty) 
Status : SOLD OUT

IMN 12 (Soft salmon) 
Status : Available

LONG SHAWL ERIS

Assalammualaikum,

Design baru lagi sisters! :)
Dah cari tudung raya? hehe.... 
Shawl plain dan bermanik masih menjadi pilihan ramai bila tiba nak mencari tudung raya atau ke majlis formal.. nmpk gojez gitu ;)

Long shawl Eris simple tapi kalau pakai nmpk kelainan.
Eris adalah gabungan 2 blocking colour yg semestinya warna yg menarik.
Jahitan manik bunga pada setiap end shawl memberi sedikit impak cute di situ. :)

Type : Long shawl

Material : High quality chiffon (senang bentuk tak licin)


Measurement : 2m x 0.6m


BEST PRICE : RM69
(Tidak termasuk postage)


ERIS 01 
Status : Available

ERIS 02
Status : Available

ERIS 03
Status : Available

ERIS 04
Status : Available

ERIS 05
Status : Available

ERIS 06
Status : Available

ERIS 07
Status : Available

ERIS 08
Status : Available

ERIS 09
Status : Available

ERIS 10
Status : Available
 
Blog Design by Delicious Design Studio