* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, April 15, 2014

SHAWL REHA #SRH

Assalammualaikum,


Ok.. kalau anda perasan ada hijab ekspres Reha dibawah kalau anda scroll..
Shawl Reha ni pula cuttin butterfly sama seperti hijab ekspres Reha cuma shawl Reha didatangkan hanya outer sahaja.
Anda boleh gayakan shawl Reha bersama Inner neck atau seperti anda pakai shawl mcm biasa..

Seperti yg anda tahu Reha mempunyai cuttin butterfly sesuai utk anda yg baru mula ingin pakai shawl. 
Cutting Reha direka khas mmg utk anda twist shj dan terus mendapat effect bentuk tudung curve depan belakang :) sgt simple dan yg pasti gojesss :)

Shawl Reha di hiasi dengan sedikit sulam dan juraian manik di penghujung shawl spt yg anda dpt lihat pada gambar.. 


Type : Shawl (Butterfly cutting)

Material : High quality chiffon

Size : Standard (Fit to all)


BEST PRICE : RM68
(Tidak termasuk inner dan postage)
 
 SRH 01 (Green yellow)
Status : SOLD OUT

 SRH 02 (Emerald green) 
Status : SOLD OUT

 SRH 03 (Black) 
Status : SOLD OUT

 SRH 04 (Royal blue) 
Status : SOLD OUT

 SRH 05 (Peach pink) 
Status : Available

 SRH 06 (Spanish pink) - Cara 2
Status : SOLD OUT

 SRH 07 (Pure white) 
Status : SOLD OUT

 SRH 08 (Chocolate brown) 
Status : SOLD OUT

 SRH 09 (Deep lavender) 
Status : SOLD OUT

 SRH 10 (Soft yellow) 
Status : SOLD OUT

 SRH 11 (Bright green) 
Status : SOLD OUT

 SRH 12 (Sky blue) 
Status : SOLD OUT

 SRH 13 (Lilac) 
Status : SOLD OUT

SRH 14 (Coral) 
Status : SOLD OUT

HALFMOON DAISY #HDY

Assalammualaikum,


Halfmoon Daisy yg seriously cantik :)
Nak ckp Pre Raya collection awal pulak kan tapi hakikatnya dah ramai yang mencari tudung raya kan..hehe... :)

Daisy mmg sesuai utk anda gayakan ke majlis formal atau pada Lebaran yg akan datang.
Nak pakai ke office pun boleh yer... 

Daisy dengan sentuhan sulaman yg kemas dan cantik dihiasi dengan manik2 lagi yer di sekeliling curve.



Type : Halfmoon Shawl

Measurement : 154cm (P) x 75 cm(L)

Material : High Quality Chiffon


OFFER PRICE : RM89
(Tidak termasuk postage)


LIMITED PCS AVAILABLE!!! 
HURRY UP LADIES!!


 HDY 01 (Black)
Status : SOLD OUT

 HDY 02 (Chocolate brown) 
Status : Available

 HDY 03 (Rosy brown) 
Status : Available

 HDY 04 (Snow white) 
Status : Available

 HDY 05 (gray) 
Status : Available

 HDY 06 (Deep lavender) 
Status : Available

 HDY 07 (Spanish pink) 
Status : Available

 HDY 08 (Coral) 
Status : Available

 HDY 09 (Emerald green) 
Status : Available

 HDY 10 (Green yellow) 
Status : Available

 HDY 11 (Teal blue) 
Status : Available

 HDY 12 (Saffron yellow) 
Status : Available

HIJAB EKSPRES REHA #ERH

Assalammualaikum,


Memperkenalkan koleksi terbaru kami Hijab ekspres Reha.
Reha adalah tudung hard awning ekspres.
Reha direka dengan 2 bahagian yg dicantum sekali -  inner neck berawning dan outer shawl chiffon cutting butterfly yg sesuai utk anda yg sentiasa ingin mengejar masa dan masih kelihatan anggun :)

Dengan 12 corak dan warna yg sgt cantik, anda boleh pilih utk menambah koleksi anda :)



Type : Hard awning (ekspres -1 piece)


Material :
Inner neck -Lycra
Outer - chiffon


Size : Standard (M)
(Labuh dagu ke bawah -+48cm)


BEST PRICE : RM39 ONLY!!!!
(Limited time offer)
(Tidak termasuk postage)


(Tutorial memakai hijab Reha- simple,cepat dan cantik)







 ERH 01
Status : SOLD OUT

ERH 02
Status : SOLD OUT

ERH 03
Status : SOLD OUT

ERH 04
Status :SOLD OUT

ERH 05
Status : SOLD OUT

ERH 06
Status : SOLD OUT

ERH 07
Status : SOLD OUT

ERH 08
Status : SOLD OUT

ERH 09
Status : SOLD OUT

ERH 10
Status : SOLD OUT

ERH 11
Status : SOLD OUT

ERH 12
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio