* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, January 19, 2014

UPDATE!!! 20 JAN 2014

Assalammualaikum dear sisters! 


Kami ada update 3 koleksi ye..
So boleh scroll down dan klik "OLDER POST" untuk view next page..




Happy Shopping! :)

HIJAB EKSPRES SURI (SAIZ M DAN L)

Assalammualaikum,

Alhamdulillah, kita dah memasuki minggu ke-4 bagi tahun 2014 :)

Untuk minggu ni, kami ada 3 koleksi yer.. Make sure anda tak terlepas pandang oke :)
Scroll ke bawah..





Hijab ekspres Suri design latest yer..
Gabungan blocking colour yg mmg cantik. Tambahan yg membuatkan Suri sgt cute adalah aksesori button di bahagian depan tudung.
Suri adalah gabungan fabrik cotton dan chiffon (layer).
Awning adalah daripada fabrik velvet membuatkan Suri nampak lebih elegen kepada si pemakai :)

Seriously, anda tak perlu ragu2 dengan Suri.
Dengan 15 pilihan warna yg gojes.
Paling best, Suri di datangkan dalam saiz M dan L.


Type : Hard awning

 
Size : 
M (Labuh dagu ke bawah -+45cm)
L (Labuh dagu ke bawah -+52cm)


BEST PRICE :
RM55 (SAIZ M)
RM59 (SAIZ L)

(Tidak termasuk postage)


p/s : Pastikan anda order kod yang betul mengikut saiz.


(Gambar di atas : Contoh labuh saiz L. Semua gambar di bawah, model memakai saiz M)



SURI 01 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 01 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 02 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 02 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 03 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 03 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 04 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 04 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 05 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 05 (L)
Status : SOLD OUT



SURI 06 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 06 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 07 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 07 (L)
Status : SOLD OUT

SURI 08 (M)
(Actual warna dark gray mcm model pakai yer..)
Status : SOLD OUT


SURI 08 (L)
Status : SOLD OUT



SURI 09 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 09 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 10 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 10 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 11 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 11 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 12 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 12 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 13 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 13 (L)
Status : SOLD OUT

SURI 14 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 14 (L)
Status : SOLD OUT


SURI 15 (M)
Status : SOLD OUT

SURI 15 (L)
Status : SOLD OUT

SYRIA LYCRA PAISLEY #LU

Assalammualaikum,

Syria Paisley lagi oke!!!!
Jgn jemu tau sbb paisley mmg design yg x penah jemu tgk..hehe..

Seperti batch sebekum2 ni, masih sama material dan saiz.
Cuma corak dan warna sahaja yg totally lain :)
So, ada yg berkenan cepat grab sbb corak ialah non-restockable ok :)
Ada corak yg sama dengan soft awning kod PG atas ni ye :)


Type : Syria (Asing inner dan outer)

Size : M


BEST PRICE : RM23 ONLY!!!
(Tidak termasuk inner dan postage)


LU 01
Status : SOLD OUT

LU 02
Status : SOLD OUT

LU 03
Status : SOLD OUT

LU 04
Status : SOLD OUT

LU 05
Status : SOLD OUT

LU 06
Status : SOLD OUT

LU 07
Status : SOLD OUT

LU 08
Status : SOLD OUT

LU 09
Status : SOLD OUT

LU 10
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio